Survivor Sürgün kampı nedir? Sürgün adası nerede?

TAKİP ET

Survivor yarışması bu senenin iddialı yarışma programlarından biri olacak. Yarışmada yeni format uygulanacak. Survivor yarışmasında sürgün kampı uygulaması başlatıldı. Survivor Sürgün kampı nedir? Bu haberimizde Survivor Sürgün kampıyla ilgili detayları sizler için derledik. İşte Survivor sürgün kampı detayları...

Reklam
Reklam

Survivor yarışmasının heyecanı başladı. Survivor yarışmasında bu sene sürgün kampı uygulanacak. Sürgün kampının ne olduğu araştırılmaktadır. Survivor sürgün kampı nedir?

Survivor sürgün kampı nedir?

Acun Ilıcalı, "Sürgün kampına başlatacağım dedi. Bu gece birileri buradan tek başına gidecek!"Bu gece sürgün kampına bir yarışmacı göndereceğiz. İkinci, üçüncü ve dördüncü oyuncular ayrıldıktan sonra, dört oyuncudan biri adada kalanlara  veda edecek.

Diğer kurtulanlar adada birkaç gün boş kaldıktan sonra geri dönecekler. Hiçbir şekilde oyuna giremeyecekler. Yarışmacılar başkalarıyla hiçbir şekilde iletişim kuramayacaklardır. Dört yarışmacı bir arada kalacak. Ayrıca ödüllerden yararlanamayacaklar, günlük ihtiyaçlarını tüketebilecekler.Hiçbir iletişim olmadan tamamen ayrı bir yerde kamp olacak.Acun Ilıcalı, "10 yarışmacı sayabilirim ve dört günde oraya gelemeyecekler. Zamanın zor olduğunu biliyorum. Bunun yanında ilk giden kişi 24 saat yalnız kalacak. İkinci yarışmacı kişi. iki kişiyle yaşayacağız, oraya gidenin allah yardımcısı olsun."

Survivor Survivor sürgün kampı Survivor sürgün kampı nedir