Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere ölümcül hastalığa yakalandı

TAKİP ET

Survivor All Star sonrası Kendisine haksızlık yapıldığını iddia eden Nagihan Karadere kansere yakalandığını açıkladı. Acun Ilıcalı'nın Dün Survivor panorama'da yerden yere vurduğu Nagihan zor günler geçirdiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Survivor 2023 sezonu başlarken programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı dün Survivor Panorama programına katılmış ve geçtiğimiz yıl birinciliği kaçırdığı için kendisine haksızlık yapıldığını söyleyen Nagihan karadere'ye demediğini bırakmamıştı. Nagihan Karadere, Acun Ilıcalı'nın bu açıklamaları sonrasında sosyal medya hesabından isyan etmişti. Nagihan Karadere'nin kansere yakalandığı ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı yerden yere vurmuştu

Survivor Panorama programına katılan Acun Ilıcalı Survivor All Star yarışmacılarından Nagihan karadere'yi yerden yere vurmuştu. şampiyon olamadığı için seyircileri suçlayan Nagihan Karadere ile ilgili açıklama yapan Acun Ilıcalı, “Nagihan hangi özelliği ile şampiyon olacaktı bilmiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Kansere yakalandığı ortaya çıktı

Acun Ilıcalı'nın bu açıklamaları sonrası daha Survivor Panorama canlı yayınını aradığını ancak ulaşamadığını söyleyen Nagihan Karadere gazeteci Bilal Özcan'a konuştu. Nagehan Karadere kansere yakalandığını belirtirken Survivor yarışması ile ilgili olarak ise kendi emeğine üzüldüğünü söyledi.