Survivor yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? Survivor bugün var mı? Survivor hangi günler yayınlanıyor?

TAKİP ET

Survivor All Star 2022 ilk bölümü 15 Ocak akşamı ekranlara geldi. İlk bölümüyle izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatan yarışma programı TV8 ekranlarında kaldığı yerden devam ediyor. İzleyiciler tarafından araştırılan yarışma programının yeni bölümünün ne zaman olduğu merak ediliyor. Peki, 2022 Survivor All Star yeni bölüm ne zaman? Survivor All Star ilk bölümde ne oldu? İşte merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Reklam
Reklam

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor yeni sezonu başladı. All Star formatında olan 2022 Survivor yarışma programı ilk bölümüyle izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. İlk bölümüyle izleyenleri televizyon başına kilitleyen yarışma programının 2. bölüm fragmanı merak ediliyor Peki, 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak, sezonun 2. eleme adayı kim olacak? Survivor ne zaman, saat kaçta? Survivor bugün var mı? İşte merak edilen tüm detaylar haberimizde…

 

SURVİVOR BİRİNCİ BÖLÜMDE NE OLDU?

Her sene bir Türkiye klasiği olarak ekranlara gelen Survivor yarışma programı bu senede geleneği bozmadı. 2022 Survivor formatı All Star olarak ekranlarda yerini aldı. Survivor programında daha önce yarışan yarışmacılardan oluşan kadro büyük ses getirdi. Ünlüler ve Gönüllüler olarak adalarına yerleşen takımlar oldukça zor bir ödül oyunuyla karşı karşıya kaldılar. 

İlk ödül oyununda kazanan takım baraka yapmak için gerekli malzemeleri alırken kaybeden takım tahtaları bile alamayacak. Ödül oyununda arabaları iterek belirlenen yerlere park ederek kazanan takım baraka için gerekli malzemelerin sahibi oldu. 

İlk oyunu ise gönüllüler takımı kazandı. Oyun sırasında sakatlanan Barış Murat Yağcı diğer yarışmacılara ve izleyicilere korku dolu anlar yaşattı. Ardından oynanan dokunulmazlık oyunu da alan gönüllüler takımı ise derin bir oh çekti. Acun Ilıcalı’nın konseyde ise sürgün kampı uygulamasını anlatmasından sonra yarışmacıların korktuğu gözlerinden okunuyordu. Survivor tarihinde ilk defa uygulanacak sürgün kampı, sadece ilk hafta için geçerli olacak. Sürgüne giden ilk aday ise Birsen oldu.

SURVİVOR NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Hayranları tarafından sıkı bir şekilde takip edilen Survivor yarışma programının yayınlanan ilk bölümünün ardından ikinci bölüm ne zaman soruları merak ediliyor. 2022 Survivor All Star yeni bölümüyle 16 Ocak 2022 Pazar günü saat 20.00 de ekrana gelecek.

survivor 2022 survivor all star 2022 survivor all star ne zaman yayınlanıyor 2022 survivor all star yeni bölüm ne zaman