Swash Coin ne demek, projesi nedir? Swash Token hakkında merak edilenler

TAKİP ET

Dünyada ilk ve büyük veri birliğine sahip olan Swash token dikkatleri üzerine topladı. Kripto para meraklıları swash token için araştırmaya koyulurken Swash coin ne demek, ne işe yarar gibi soruları yanıtlarını arıyor. İşte swash coin hakkında merak edilen tüm detaylar.

Reklam
Reklam

Swash, kişiler, işletmeler ve geliştiriciler tarafından girilen verileri bir havuzda toplayan, bu verilerin güvenliğini sağlarken aynı zamanda değerini arttırarak paraya çevrilmesini sağlayan bir araç ve hizmet sektörüdür. Swash, tarafsız ve yüksek kaliteye sahip verileri sürdürülebilir bir şekilde kurumsal firmaların erişimine açar. Sistemin native tokeni olan Swash, ayrıca ödeme aracı olarak kullanılır. Kullanıcılar Swash Token üzerinden oy kullanarak önemli kararlar almasında belirleyici bir rol üstlenirken veri alım-satım konularında da kullanıcılar tarafından başvurulan bir araçtır.
Veri Cartel’ini yıkmayı amaçlayan Swash, düşük maliyet ve yüksek kalite ilkesiyle verileri aracıların sağladığı olumsuz imkanlardan sıyırıp daha ayrıcalıklı bir konum sağlayarak şeffaflık, gizlilik ve sürdürülebilirlik açısından daha uygun hale getirir. Swash ile firmalar bireylerin mahremiyetini koruyarak zengin veri içeriklerine uygun fiyatlarla ulaşma imkanı sağlar.
Swash token veri tabanı şu şekildedir:
Data Union Veri Birlikleri, üretilen kardan pay alırken veriler üzerinden güç verir. Swash, dünyadaki tek ve en büyük veri birliğidir. Bireylerin sistemdeki değer sağlayıcı rolünün önemini vurgulayarak veri haklarını korur.
slntelligence, web tabanlı platformu ile Swash’ın kurumsal firmalara rakipsiz içgörüler elde etmesine olanak sağlar.
sApps, uygulamarı da sisteme dahil etmek isteyen geliştiriciler, Swash uygulamalarını geliştirerek yeni nesil veri tabanına dahil eder.
sCompute, verileri satın almadan Swash verileri üzerinde hesaplama yapar. Veriler gizli kalırken satılmaz veya yer değiştirilmez. Algoritmalar Swash verilerine yerleşir, sadece hesaplanan sonuçlar için bir ödeme gerçekleştirir.
Swash token nasıl alınır?
Swash token almak isteyen vatandaşlar araştırmaya koyulurken  aslında swash tokenin  Ku coin, Gateio, Chainlink, OCEON, DPPA, BOSON, Top 7 ICO, ellipti, W Venturures, dFG, FRACTAL gibi firmalarıda bulunmaktadır. Şu an için  arzı miktarı 1 milyar adet olurken  dolaşımdaki arzı ise 54 milyon adettir.  Öte yandan Swash Ico 29 ekimde başlayıp 31 ekim TSİ 03:00’da sona erecektir. Swash 31 ekim TSİ 03:15’de  Gatio borsa listede yerini alacak.
 

swashcoin swashtokennedir swashtoken