Sweet Magnolias dizi konusu ve oyuncu kadrosu

TAKİP ET

Sweet Magnolias dizisinin konusu, yorumu ve daha birçok merak edilen konuların bulunduğu içeriğimizle sizlerleyiz. Netflix dizilerinden biri olan Sweet Magnolias, Sherryl Woods'un kitap serisinden uyarlandı. Bu inceleme yazısında Sweet Magnolias dizi konusu, yorumu, incelemesi ve IMDb puanı gibi aklınıza takılacak birçok sorunun yanıtlarıyla karşılaşacaksınız.

Reklam
Reklam

2020 yılında çıkış yapan dizi; yakın zamanda eşinden boşanan ve 3 çocuk annesi olan Maddie, baş şefinin kendisinden çaldığını öğrenen restoran sahibi Dana Sue ve Avukat Helen, Sweet Magnolias’ın kurgusal Serenity kasabasındaki öncülünü oluşturuyor. Her biri kendi yaşantılarındaki sorunlarıyla uğraşırken dostlukları, yıllardır kurmuş oldukları birliktelikleriyle ayakta kalmaya çalışıyor.

Dram, komedi ve romantizm üçlüsünün bir arada olduğu dizi, bahsetmiş olduğum 3 güçlü kadınla başlamaktadır. Akış, içerisine yerleştirilen trajik gelişmelerden daha çok karakterlerin farklı dünyaları konseptiyle hız kazanırken Netflix’in alışılagelen dokunuşlarıyla hikayesine şekil vermektedir. Çoğunlukla basit ve demode hale gelen hayat zorluklarıyla mücadele etmesine karşılık kendince, çekici birtakım özelliklere de sahip değil diyemeyiz. Basit ve ön görülebilir de olsa dizi, ruhu tazeleyen ve yaşam varlığını hissettiren temel kurgulara sahiptir.

Sweet Magnolias dizi yorumu 

Şaşırtıcı ve keskin olmamasıyla popüler kültür açısından büyük bir tehdit gibi gözükse de bültenin bir numaralı ürünleri arasında yer almamasıyla “fark edilmemiş bir hazine” sloganı sunmaktadır. Dizi, alelade oyuncu kadrosuyla ve düşük bütçesiyle safkan bir dram havası sunarken Maddie, Dana Sue ve Helen’in dostluklarıyla hayata tutunmaya çalışmaktadır.

Her bir karakteri farklı zorluklarla test ettiği sırada da kendisine çeken, uyumlu gözüken hususlar ön plana çıkmaya başlamaktadır. Sarsıcı bir boşanma geçiren Maddie’nin “şimdi ne yapacağım” havasına ilaveten Dana Sue’nin olası baş şef arayışına ve Helen’in “toparlayıcı” kimliğine dikkat çekmektedir. Övüldüğü kadar ferah ve sarsıcı olmasa da Netflix’te bulunan bazı dram dizileriyle yarışma potansiyeli yok denilemez.

IMDb: 7,4 / Güncel puana tıklayarak ulaşabilirsiniz.  

Dizi oyuncu kadrosu ve diğer karakterler: 

JoAnna Garcia Swisher – Maddie Townsend 

Brooke Elliott – Dana Sue Sullivan 

Heather Headley – Helen Decatur 

Anneliese Judge – Annie Sullivan 

Carson Rowland – Tyler ‘Ty’ Townsend 

Jamie Lynn Spears – Noreen Fitzgibbons 

Logan Allen – Kyle Townsend 

Justin Bruening – Cal Maddox 

Chris Klein – Bill Townsend ve diğerleri.

netflix sweet magnolias sweet magnolias konusu sweet magnolias oyuncuları sweet magnolias oyuncu kadrosu sweet magnolias ımdb puanı sweet magnolias fragmanı