T.C kimlik numarasına göre ödeme yapılıyor! Son rakamı 4-6-8 olan vatandaşlara 10.250 TL hesaplara yattı!

TAKİP ET

T.C kimlik numarasına bağlı olarak ödeme yapılacak. Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasının son rakamı 4,6 ve 8 olan vatandaşlara 10 bin 250 TL ödeme yapılacak. Bankalara başvuru yapılarak bankalar tarafından ödeme yapılacak. Ödemeyi almaya hak kazanan vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.

Reklam
Reklam

Bu kampanyadan faydalanabilmek için vatandaşlar bankalar üzerinden sorgulamalarını yapabilir. Kimlik sorgulaması ile size uygun olacak kampanyalara katılım sağlayabiliyorsunuz. Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasının son hanesindeki rakama bağlı olarak bankalardan kredi notunuzu sorgulayabilirsiniz. Yaptığınız sorgulama sonucuna göre kredi notunuza en uygun olan başvuruları gerçekleştirebilirsiniz. 

Son dakika haberi keyifleri yerine getirdi! Emekliye yarın geceden başlayarak 4.777 TL ödeme yapılacak!


Tüm emeklileri kapsıyor! Temmuz ayında çifte bayram olacak, emekli sevinçten uçacak! Maaş zammına ek 2.500 TL ödeme geliyor!


Hesaplara 2750 TL nakit ödeme yattı! Tüm emeklilere verildi, hemen kontrol edin!


Cuma günü TBMM'de onay verildi! Asgari ücretle çalışan milyonlarca vatandaşa 25.000 TL ödeme geldi


TC kimlik no ile başvurana 5 dakika içinde 7500 TL nakit yatıyor! Faiz yok, şart yok, geri ödeme çok kolay! 36 ay vadeli sıfır faizli kredi son dakika!





T.C kimlik numarasına göre ödeme yapılıyor! Son rakamı 4-6-8 olan vatandaşlara 10.250 TL hesaplara yattı! Vatandaşlar bankalara kimlikleri ile giderek herhangi bir gelir belgesini ihtiyaç duymadan 10.250 TL nakit kredi imkânından yararlanabilirler. Bu kampanya özel bankalar tarafından başlatılmıştır. Kampanyaya katılabilmek için vatandaşların 18 yaşından büyük olmaları gerekir. Özellikle son zamanlarda pek çok farklı bankanın kampanya düzenlemesi, ayrıcalıklı fırsatlarla kredi alabilmenizi mümkün kılıyor. İşte merak edilenler!


 

Denizbank 10.250 TL Ödeme


Özel bankalar arasında bulunan Denizbank 10250 TL ödeme ile müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılıyor. Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası ile ödeme alabilmek için kısa mesaj yöntemini kullanabilirsiniz. Ayrıca bankanın Kendi internet sitesi üzerinden de başvuruda bulunabiliyorsunuz. 

Kısa mesaj atmak için büyük harflerle KREDIM yazıp boşluk bırakmanız ardından Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranızı tam olarak yazmanız gerekiyor. Sonra 3280 numarasına mesajınızı gönderebilirsiniz. Kredi notunuz 1200 ve üzeri puanda olması durumunda kısa süre içerisinde banka tarafından kredi için onay alabileceksiniz.


 

Yapı Kredi 10.250 TL Ödeme


10 bin 250 TL ve üzerinde kredi kullanmak isteyen vatandaşlar başvuru yaptıkları takdirde hızlı bir şekilde onay sürecine dâhil olacaklardır. Bankanın kampanyasına başvuru yapabilmek için mobil uygulamaları ya da internet şubelerini kullanabilirler. SMS yolu ile başvuru yapmak da mümkün. 

Krediniz onaylandığında 3 ay kredi erteleme imkânından da yararlanabilirsiniz. Başvuru yapmak için kısa mesaj yöntemini kullanmak için Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranızı girdikten sonra aylık gelirinizi yazarak 4411'e mesaj gönderebilirsiniz. Böylece oldukça pratik bir şekilde başvuruda bulunabilirsiniz!