Taçsız Kral Metin Oktay ölüm yıldönümünde unutulmadı

TAKİP ET

Türk futbolunun ve Galatasaray'ın efsane futbolcularından Taçsız Kral lakabı ile anılan Metin Oktay ölüm yıldönümünde Galatasaray ve TFF tarafından unutulmadı. Metin Oktay'ın ölüm yıl dönümü dolayısıyla hem TFF hem de Galatasaray sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı.

Reklam
Reklam

Türk futboluna damga vuran Galatasaray'ın efsane futbolcularından Metin Oktay oynadığı döneme attığı gollerle damga vurmuştu. 31 yıl önce bugün hayatını kaybeden Metin Oktay ölüm yıldönümünde Galatasaray ve TFF tarafından unutulmadı. Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden olan Metin Oktay üzerinden uzun yıllar geçmesine rağmen futbol camiası tarafından saygı ile anıldı.

TFF ve Galatasaray sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı

Metin Oktay'ın ölüm yıldönümü nedeniyle Galatasaray ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun sosyal medya hesaplarından saygı paylaşımı yapıldı. Galatasaray unutulmaz futbolcusu için yaptığı paylaşımda, Galatasaray Kulübü efsanesini bu yılda unutmadı ve sosyal medya hesaplarından Taçsız Kralın fotoğrafını yayınlayarak "Saygıyla anıyoruz..." ifadelerini kullandı.

TFF ise sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "A Millî Takımımız ve Galatasaray'ın unutulmaz ismi, Türk futboluna çok değerli katkılarda bulunan "Taçsız Kral" lakaplı Metin Oktay'ı vefatının 31. yıl dönümünde sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz." dedi.