Takım elbiseli adam sosyal medyaya damga vurdu! Sokak ortasında tuvaletini yaparken görüntülendi

TAKİP ET

İstanbul'un göbeğinde skandal bir olay daha yaşandı. Geçtiğimiz haftalara damga vuran cinsel ilişki skandallarının ardından bu defa da İstanbul Fatih'te takım elbiseli bir adam sokak ortasında tuvaletini yaparken görüntülendi. Hiç kimseye aldırış etme yani Adamın uyarılara rağmen Kendine çekidüzen vermemesi pes dedirtti. Peki, sosyal medyaya damga vuran takım elbiseli adam kim?

Reklam
Reklam

Türkiye'nin dört bir yanından gelen skandal görüntüler son zamanlarda sosyal medyaya damga vurmaya devam ediyor. İstanbul Bebek'te yaşanan cinsel ilişki skandalı sonrasında Beşiktaş'ta arabanın üzerinde ilişkiye giren çiftin görüntüleri sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Yine İstanbul'un göbeğinde skandal bir olay daha gündeme geldi.
 

Takım elbiseli adam sosyal medyaya damga vurdu

Son dönemlerde sosyal medyada paylaşılan skandal olaylara İstanbul'un göbeğinde bir Yenisi daha eklendi. İstanbul Fatih'te bir kişi sokak ortasında Hiç kimseye aldırış etmeden tuvaletini yaptı. İlginç takım elbisesi ile de dikkat çeken adam görüntülendiğini fark etmesine rağmen rahat tavırları ile de akıllara durgunluk verdi.


 

Bir süre sonra ortadan kayboldu

Sokak ortasına tuvaletini yapan takım elbiseli adam rahatlığı ile pes dedirttikten sonra çevredekilerin uyarılarına rağmen bir süre bölgede oyalandı. Daha sonra da gözden kayboldu. Görüntüler kısa süre içerisinde sosyal medyada gündeme oturdu.