Taksimetreye itiraz eden yolcuya meydan dayağı

TAKİP ET

Esenyurt'ta taksimetredeki ücrete itiraz edip arabanın kontak anahtarını alan yolcu ile taksici arasında çıkan tartışmada yolcu darp edildi.

Reklam
Reklam

İstanbul Esenyurt’ta gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre edinilen bilgilere göre taksimetreye itiraz eden yolcuyla tartışan sürücünün arkadaşlarını çağırmasıyla olay büyüyerek meydan dayağına döndü. Şoförler tarafından darp edilen yolcu, ‘Haksızsam yine dövün, ama önce bir dinleyin' diyerek anahtarı vermeyince sokak ortasında sopalarla dövüldü. Öte yandan yaşanan o korkunç anlar çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Esenyurt’ta sabah saatlerinde 04.00 sularında Güzelyurt Mahallesi'nde gerçekleşirken iddialara göre taksimetreye itiraz eden yolcu ile taksici arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma neticesinde araçtaki yolcu arabanın kontak anahtarını alarak taksiciyle kavga etmeye devam etti.

Taksicinin arkadaşlarına haber vermesiyle olay yerine çok sayıda taksici geldi. Aracın anahtarını almak isteyen şoförler ile anahtarı vermek istemeyen yolcunun kavgası sırasında, bir grup taksici yolcuyu sokak ortasında sopalarla dövdü. Çevredeki vatandaşların olaya müdahale etmesiyle olay son bulurken yolcu, ‘Haksızsam yine dövün, ama önce bir dinleyin' diyerek yine kontak anahtarını vermemekte direndi. Bir süre sonra yolcunun anahtarı vermesiyle olay son bulurken, yaşanan o anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.
 

İstanbul Darp