Talimat büyük yerden! Yeni haftanın ilk müjdesi: Finansbank, Şekerbank ve Halkbank, müşterilerinin kredi ve kredi kartı borçlarını üstleneceğini açıkladı!

TAKİP ET

Başkan Erdoğan'ın ilk olarak müjdesini vermiş olduğu çerçevede bankaların müşterilerinin borçlarını üstleneceği bilgisi son dakika haberi olarak paylaşıldı.

Reklam
Reklam

En son olarak da Halkbank, Şekerbank ve Finansbank kredi kartı ve kredi yapılandırmasının yolunu açarak binlerce kişiye kolaylık sağladı. Bu bağlamda kredi kartı borçları aylık olarak yüzde 1.10 faiz oranları ile 60 aylık vadeler halinde yapılandırılacak.

Vakıfbank TC kimlik numarası rakamına göre borçlarınızı nakit para vererek bitiriyor! Artık borcunuz olamayacak


Denizbank ve o bankadan yeni 120.000 TL açıklaması geldi! Borçlarınızı tek tek hesaplayın ve bu para ile anında kapatın


Aman dikkat bunu yapmazsanız patlarsınız! Hemen e-devlet'ten kontrol edin! Milyonların borcu var itiraz edin...


Vatandaşın başı göğe erdi! Borçlarınızı anında sıfırlayın! İsterseniz de sonradan taksitlendirme ile rahatça borçlarınızı ödeyin!


Tadından yenmez! Tam 3 banka birleşti Perşembe 09.00'da detayları açıklıyor! Artık kimseye borcunuz kalmayacak! Dertler bitecek




 

Kredi Kartınızı Ödeyemeyenler İçin Fırsatlar!


Kredi kartı ve kredi borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlar sağlanan krediler kapsamında Halkbank tarafından yüzde 1.10 oranı ile yapılandırma fırsatı yakalayacaklar. Halkbank'ın müşterilerine tanımış olduğu bu kampanya ile borçlara çözüm önerisi getirilerek pek çok kişinin rahatlaması sağlandı. Halk destek kredisi adı altında 60 ay vade seçeneği ile kolay ödeme imkânı doğdu. Aylık ödeme planları vatandaşların gelir durumlarına bağlı olarak oluşturulacak.



Finansbank kredi kartı ve kredi borçlarını üstlenmek adına büyük bir adım atarak düşük faiz oranları ile bünyesinde bulunan müşterilerine kolaylık sağlıyor. Başka bankalardaki borçlarınızı tek bir çatı altında birleştirerek daha kolay ödeme sağlayabiliyorsunuz. Gelir durumunuza bağlı olarak düşük faiz oranları ile En yüksek vade oranına sahip olabileceksiniz. Şekerbank da aynı şekilde borçların ödeme kolaylığı sayesinde ödenebilmesi için müşterilerine müjde verdi.


 

Borç Birleştirme Kampanyalarından Yararlanabilirsiniz!


Borçlarınızı birleştirerek tek bir çatı altında ödeme yapmak istiyorsanız Finansbank, Şekerbank ve Halkbank'ın size en yakın olan şubelerine gidip başvuru yapabilirsiniz. Teknolojinin gelişmesi ile beraber herkes tarafından sıklıkla kullanılmaya başlanan internet bankacılıklarını da kullanarak başvurunuzu yapabiliyorsunuz. Müşteri hizmetlerini aradığınızda borçların üstlenmesine yönelik bütün ayrıntılara kolay bir şekilde temsilciler aracılığı ile ulaşım yapabiliyorsunuz. 



Bu bağlamda en kısa sürede borçlar ile alakalı size dönüş yapılacak ve size en uygun olan çözümler banka tarafından gerçekleştirilecektir. Ödeme zorluğu çekmiş olduğumuz borçlarınız yeniden yapılandırılacak. Bu sayede piyasa istikrarına katkı sağlanacaktır. Böylece ödemelerinizi birleştirerek, geri ödeme planınızı istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Bu da borçlarınızdan kurtulmak konusunda avantajlı fırsatlar elde edebilirsiniz.