Talip Doğan'a Adliyede Bir Fenerbahçe Taraftarından Çirkin Saldırı! Talip Doğan Kimdir? Ne İş Yapıyor? Nereli?

TAKİP ET

3 Temmuz Fenerbahçe şike davasında Fenerbahçe'yi UEFA'ya şikayet eden Talip Doğan Karlıbel'e adliyede bir kendini bilmez Fenerbahçe fanatiği bir korkak gibi arkasından gelerek tokat attı!

Reklam
Reklam

Fenerbahçe'yi UEFA'ya şikayet ettiğini söyleyen Talip Doğan Karlıbel'e bir Fenerbahçeli taraftar adliyede arkasından ensesine tokatt atıt ve videoya aldı.

Fenerbahçe'nin şike davasında onlarca kanıt ve itiraf söylenmiş Aziz Yıldırım dahi "Yaptıysam fenerbahçe için yaptım. Anahtarı soktum ama çevirmedim" dediği şike davası aklamaları sürerken adliye koridorlarında adeta muz cumhuriyeti davranışları devam etti.

Talip Doğan Karlıbel "Evet, F.Bahçe’yi ben şikayet ettim. UEFA’ya 12 sayfalık rapor gönderdim. Arkadaşlarımızla organize olduk. 200 ayrı maille aynı raporlar ulaştı. Raporlarda TFF’nin ‘üç maymun’u oynadığı, bu kararı verebilecek durumda olmadığı, savcı ve polisin iş yapamaz hale getirilmeye çalışıldığı, F.Bahçe ile ilgili şike faaliyetleri iddiaları ve F.Bahçeli yöneticilerin suç örgütleriyle ilişkileri gibi ayrıntılı bilgiler verdim" demişti.

Talip Doğan Karlıbel mahkemeye gittiği sırada adliye koridorunda bir Fenerbahçe fanatiği taraftarı tarafından tokatlı saldırya uğradı. 

Peki Talip Doğan Karlıbel kimdir?

Araştırmacı yazar olan Talip Doğan, azınlıklar ve etnik gruplar, dünya tarihi, incelemeler  kategorilerinde eserler tyazmıştır.

Başlıca kitapları şunlardır;

Alman Derin Devleti,
Alman Derin Devletinin Türkiye Operasyonları,
Katil Doğanlar,
Stauffenberg ve Operasyon Valkyrie,
İran’da Türkler ve Türkçe