Talisca Fenerbahçe'ye imza atıyor! Mesut Özil gidiyor

TAKİP ET

Süper Lig'de son haftalarda aldığı galibiyetlerle gelecek sezonun en iddialı takımları arasında yer alan Fenerbahçe bombayı patlatıyor. Fenerbahçe'de Talisca sesleri yükselirken, Mesut Özil gönderiliyor.

Reklam
Reklam

İsmail Kartal'ın takımın başına geçmesiyle birlikte bambaşka bir takıma bürünen Fenerbahçe'de sürprizler peş peşe geliyor. Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi teknik direktör ve transferler şimdiden belirleniyor.

İsmail Kartal ile devam edilmeyecek!

Haberimport.com'un aldığı bilgiye göre gelecek sezon İsmail Kartal ile devam edilmeyecek. fenerbahçe'de yeni sezonda ya Löw ya Jorge Jesus Fenerbahçe'nin başında olacak.

Mesut Özil gidiyor!

İsmail Kartal'ın gelir gelmez yaptığı en büyük hamlelerden biri olan Mesut Özil ve Ozan Tufan'ı kadro dışı bırakması oldukça olumlu gösterildi ve yeni sezonda Mesut Özil'in net olarak olmayaağı kararlaştırıldı.

Yeni sezonda İrfan Can Kahveci ve Arda Güler üzerine bir kadro kurulacak ancak transferler de peş peşe gelecek.

Talisca imzayı atacak!

Fenerbahçe'de 2022 - 2023 sezonun da en büyük imza Talisca'dan gelecek. Fenerbahçe yeni sezonda Talisca ile her konuda anlaştı ve Talisca Mesut Özil'in gidişiyle birlikte kendini sarı lacıvertli kulübe katacak sözleşmeyi imzalayacak.

Fenerbahçe'de bir diğer sürpriz isim ise Nwakaeme olacak! Nwakaeme kendisini Fenerbahçeli yapacak sözleşmeye imza atacak. Nwakaeme şampiyon olan Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye gelmeyi kabul ettiği öğrenildi.

Yeni sezonda Fenerbahçe İsmail Kartal'la devam etmeli diyen bir çok isim de olsa gerçek öyle olmayacak.