Tam 5 banka harekete geçti! SMS ile başvuru yapanın 30.000 TL'ye kadar olan tüm borçları kapatılıyor! Bu haber herkesi coşturur!

TAKİP ET

Koronavirüs pandemisi ve ardından da Rusya Ukrayna Savaşı derken vatandaşlar ekonomik krizin ortasında ne yapacağını şaşırdı. Özellikle bankalara borcu olanların arkadaşlar borçlarını ödeyemedi ve birçoğu da takibe düştü. Nihayet bankalardan takipli borçları için müjdeli haber geldi. Borcunu kapatmak isteyenler için tam beş banka harekete geçti. SMS ile başvuru yapana 30 bin TL'ye kadar borç kapatma kredisi desteği sağlanıyor.

Reklam
Reklam

Koronavirüs salgını hayatımıza girdiği günden bu yana oldukça kötü günler geçiriyoruz ve daha kötüsü de yakında gibi görünüyor. Birçok kişi salgını sırasında işsiz kaldı ya da aldıkları borcu ödeyemez hale geldi. Hemen ardından başlayan ekonomik krizle beraber artık her şey her geçen gün daha pahalı hale geliyor ve bu kısır döngü içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Bir yandan da yaz aylarının gelmesi ile beraber sağlık, tatil, bayram ve düğün gibi giderler de artıyor. Neyse ki bankalar borçlu olan ve borcunu kapatmak için hazırda bekleyen vatandaşlar için devreye girdi. Tam beş banka borç kapatma kredisi ile vatandaşları zor kökünden kurtarmaya hazırlanıyor.

Ne yazık ki ekonomik kriz ve hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşların gelir gider dengesi bozuldu. Bu durumda da birçok kişi bankalardan çektiği kredileri ödeyemez duruma geldi. Krediler ve kredi kartı borçları hazırda beklerken vatandaşlar bu borçları nasıl kapatacağını kara kara düşünüyor. Borçlu olan ve borcunu kapatmak isteyen vatandaşlar için müjdeli haber yine bankalardan geldi. Hemen hemen tüm bankalar borç kapatma kredileri ile vatandaşların imdadına yetişiyor. Borç kapatma kredileri düşük faizli olarak sağlanıyor. Şu anda tam beş banka bugünden itibaren 30 bin TL’ye kadar borç kapatma kredisi vereceğini duyurdu. Uygun faizli borç kapatma kredisi veren bankalar haberimizin devamında...
 

İş Bankası borç kapatma kredisi

Türkiye’nin en köklü bankaları arasında yer alan İş Bankası takipçi borçları tek bir yerde toplamak isteyen vatandaşların imdadına yetişiyor. İş Bankası başvuru yapan vatandaşlara 1.54 faiz oranları ile 36 ay vadeli borç kapatma kredisi imkanı veriyor. Üstelik 75 bin TL'ye kadar SMS ile başvuru yapmak mümkün.

Finansbank borç kapatma kredisi

Borcunu kapatmak isteyen vatandaşlar için Finansbank'ta yeni Kredi paketini duyurdu. 36 ay vadeli 75 bin TL'ye kadar borç Kapatma ya da borç transfer fırsatı sunan Finansbank yüzde 2.32 faiz oranları ile kredi veriyor.
 

Akbank borç kapatma kredisi

Borç kapatma kredisi ihtiyacı duyan vatandaşlar için Akbank'ta 20.000 TL'ye kadar olan Kredi fırsatını bugün açıkladı. Akbank borç kapatma kredisi 12 ay vadeli olarak veriliyor. başvuru işlemleri SMS, mobil ve internet bankacılığı ve en yakın şube aracılığı ile yapılabiliyor. Ayrıca Akbank borç kapatma kredisi faiz oranları yüzde 1.98’den başlıyor.
 

Garanti BBVA borç kapatma kredisi


Borçlarından en düşük faizli olarak kurtulmak ve tek bir bankada toplamak isteyenler için Garanti BBVA borç kapatma kredisi sunan bankalar arasında yer alıyor. 25 bin TL'ye kadar borç kapatma kredisi imkanı veren Garanti Bankası, 36 ay vade seçeneği sunuyor. Düşük faiz oranları ile sağlanan borç kapatma kredisinde faiz oranı kişinin kredi notuna göre belirleniyor. O nedenle başvuru için gittiğinizde Kredi notunuza göre faiz oranlarını öğrenebilirsiniz.
 

ING Bank borç kapatma kredisi

ING Bank özellikle koronavirüs salgını sırasında sağladığı avantajlı kredi imkanları ile vatandaşların gözdesi oldu Koronavirüs pandemisi sonrasında da borcu olan vatandaşların imdadına yetişen ING Bank, Biz de 1,54'ten başlayan faiz oranları ile 36 ay vadeli 100.000 TL borç transfer kredisi sağlıyor. Borcunu tek bir yerde toplamak isteyenler ING bank kredi imkanından hemen faydalanabilir.