Tam bilet alanlara ne kadar ikramiye veriliyor? Tam biletten kaç para çıkıyor?

TAKİP ET

Yılbaşına sayılı günler kala vatandaşlar Milli Piyango bileti almaya devam ediyor. Almak isteyenler de biletlerin ne kadar olduğunu ve ikramiyenin miktarını merak ediyor. Peki tam bilet alanlara ne kadar ikramiye veriliyor? Tam biletten kaç para çıkıyor? İşte konuya ilişkin detaylar...

Reklam
Reklam

Milyonlarca kişi yılbaşına sayılı gün kala ikramiye tutarlarını araştırmaya başladı. 2022 yılına şanslı başlamak isteyenler yılbaşı bileti almaya devam ediyor. Peki yılbaşı biletleri ne kadar? Tam bilet ne kadar? Yarım ve çeyrek bilet ne kadar? Bunların yanı sıra ikramiye tutarı ne kadar? İşte konuya ilişkin detaylar...
Milli Piyango bileti alanlar tam bilete ne kadar ikramiye çıkacağını merak ediyor. Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan açıklamalar kapsamında çeyrek bilet 30 TL, yarım bilet 60 TL, tam bilet ise 120 TL'ye satılıyor. 
Bilet almak isteyenler hem bayilerden hem de millipiyangoonline.com web sitesinden bilet alabiliyorlar. Biletlerin çekilişi ise 31 Aralık gece saat 23.00'da canlı olarak gerçekleşecek. Çekiliş işlemleri bittikten sonra amorti sonuçları dahil bütün sorgulamalar www.millipiyangoonline.com üzerinden yapılacak.
2022 Milli Piyango tam bilet ikramiye miktarı ne kadar?
Tam biletin tutarının 120 milyon TL olduğu bildirildi. Yılbaşında dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 670 milyon 760 bin TL olacak.

tam bilet milli piyango ikramiye