Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu'nun kızları Zeynep'in yüzü göründü

TAKİP ET

Oyuncu çift Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu geçtiğimiz yıllarda nikah masasına oturmuştu. Çift ilk bebeklerini kucaklarına almanın heyecanını yakalarken herkes tarafından merak edilen kızları Zeynep'in ilk görüntüleri ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

Taner Ölmez ve sevgilisi Ece Çeşmioğlu uzun yıllardan beri devam eden beraberliklerini geçtiğimiz yıllarda nikah masasına taşımıştı. Özellikle mucize Doktor dizisindeki Ali Vefa karakteri ile büyük çıkış yakalayan Taner Ölmez'in evliliği sosyal medyada geniş Yankı bulmuştu. Ünlü çift kızları Zeynep'i ise geçen yıl kucaklarına aldı.

Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu hayranları Zeynep'in yüzünü çok merak ediyordu. Bugüne kadar kızlarının fotoğraflarını paylaşmayan ünlü çift biraz da olsa hayranlarının merakını giderecek yeni bir kare paylaştı. Ece Çeşmioğlu Taner Ölmez çiftinin bebekleri Zeynep ilk kez göründü.

Taner Ölmez Zeyno’sunu sosyal medyada paylaştı

Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Taner Ölmez minik kızı Zeynep'in fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Taner Ölmez'in “Zeynom” notu ile paylaştığı fotoğrafa takipçilerimden yorum yağdı. Fotoğrafta Zeynep Babasının kucağında havuz kenarında şapkalı olarak görülüyor. Taner Ölmez'in takipçileri fotoğrafa Maşallah yorumları yaptı.

Ünlü isimlerden de beğeni ve yorum yağdı

Taner Ölmez'in sürpriz paylaşımı ünlü isimlerin de dikkatini çekti. Taner Ölmez'in daha önce birlikte dizilerde rol aldı Erkan Kolçak Köstendil başta olmak üzere çok sayıda ünlü isim fotoğrafa yorum ve beğeni yaptı.

Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu çiftinin kızları Geçtiğimiz aylarda dünyaya gelmişti. Doğuma eşi ile birlikte giren Taner Ölmez sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Tarifi edilemez bir mutluluk yaşadım, ailemizde çok erkek vardı, resmen dua ettim kız çocuğunu çağırdım adeta umarım sizin de kız çocuğunuz olur. Doğuma girdim, kızımın kafasını ilk gördüğümde resmen göz yaşlarıma hakim olamadım, ağlamamak için direndim ama daha fazla dayanamadım, hatta ilk temasımız da oldu kızım ile” demişti