Tansu Dayan Ezgi Mola'yı fena tiye aldı

TAKİP ET

Müge Anlı taklitleri ile sosyal medyada binlerce takipçiye ulaşan Tansu Dayan bu defa ünlü oyuncu Ezgi Mola'yı tiye aldı. Başarılı oyuncu Ezgi Mola Tansu Dayan'ın bu paylaşımı sonrasında kayıtsız kalamadı.

Reklam
Reklam

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Altın Portakal Film Festivali'nin 59’uncusu düzenlendi. Festivalin kapanış ve ödül töreninde ünlü oyuncu Ezgi Mola da boy gösterdi. Altın Portakal Film Festivali'nde Ulusal kısa metraj Film Yarışması jüri üyeleri arasında olan Ezgi Mola kıyafeti ile sosyal medyaya damga vurdu. Ezgi Mola sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Biz şahane 12 tane film izledik. Bugün son değerlendirmelerimizi yaptık. Birlikte 12 şahane yönetmenin 12 kısa filmini izledik. İçimiz umut doldu. Çünkü başka kısa filmlerini ve uzun metrajlı filmlerini izlemek için sabırsızlanıyoruz. Umarım seyircilerimiz de izleyince bizlerle aynı fikirde olacaktır diye düşünüyorum" dedi.

Tansu Dayan ti’ye aldı

Ezgi Mola'nın Altın Portakal Film Festivali'nde giydiği kıyafet kısa sürede sosyal medyaya damga vurdu. Ezgi Mola'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrasında Müge Anlı taklitleri ile tanınan Tansu Dayan da ünlü oyuncuyu tiye alan bir video yayınladı.

Ezgi Mola kayıtsız kalamadı

Tansu Dayan’ın Ezgim Mola’yı tiye aldığı video kısa sürede sosyal medyada viral oldu. Siyah elektrik bandı ile Ezgi Mola'nın elbisesini taklit eden Tansu Dayan, ünlü oyuncu ile yan yana fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Paylaşımı gören Ezgi Mola da kayıtsız kalamadı. Ezgi Mola Tansu Dayan’ın yaptığı bu paylaşımın altına, ''Tansu’cum çabana sağlık, çıkarırken yardımcı olurum ihtiyacın olursa'' yorumunu yazdı.