Tarım Kredi Markette indirime girecek 40 ürün listelendi

TAKİP ET

Tarım Kredi Kooperatif marketlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile yarın büyük indirim başlıyor. TKM indirim listesi de nihayet yayında. İşte Tarım Kredi Markette indirime girecek 40 ürün…

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım kredi marketlerde satılan ürünlerin fiyatını pahalı bulmuş ve indirim için talimat vermişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı sonrasında yapılan açıklama ile indirimlerin 15 Ağustos tarihinde başlayacağı duyurulmuştu. Tarım kredi marketlerde başta kırmızı et fiyatları olmak üzere onlarca üründe indirim yarın başlıyor. Kırmızı ette indirim oranı yüzde 30-35 olarak belirlenirken farklı 40 çeşit üründe indirim uygulanacağı bilgisi verildi.

TARIM KREDİ MARKET AÇIKLADI

Tarım Kredi Kooperatif marketlerin resmi sosyal medya hesaplarından da indirim duyurusu geldi. Yapılan ilk açıklamada indirimlerin 15 Ağustos tarihinde başlayacağı belirtilirken, “Ciddi bir indirime gidiyoruz” ifadeleri kullanıldı. Öncelikle 30 üründe indirim yapılacağını duyuran Tarım kredi Market zincirleri bu rakamları da güncelledi. 15 Ağustos tarihinden itibaren tarım kredi marketlere tam 40 ürün indirimli olacak. Üstelik o ürünlerin detayları da ortaya çıktı.

TARIM KREDİ MARKETLERDE HANGİ ÜRÜNLERİN FİYATI DÜŞECEK?

Tarım Kredi Market zincirlerinde fiyat indirimi yarından itibaren başlayacak. Yapılan duyuruya göre öncelik temel gıda ürünlerinde olacak. Yani ilk etapta 30 temel ihtiyaç ürününün fiyatı aşağıya çekilecek. Bu ürünler ise başta un, ayçiçek yağı, şeker, peynir, tavuk eti ve kırmızı et olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada kırmızı et fiyatlarında indirim oranının yüzde 30-35 arasında olacağını söylemişti. Yarından itibaren Tarım kredi market raflarında indirimli fiyatları görmeye başlayacağız. Bu indirimlerin diğer market zincirlerinde uygulanan fahiş fiyatları da düşüreceği düşünülüyor. Özellikle temel ihtiyaç ürünlerinde zincir marketlerin de bir indirime gitmesi bekleniyor.