Tarkan'ın Babalar Günü paylaşımı yürekleri ısıttı

TAKİP ET

Megastar Tarkan Babalar gününde 2018 yılında kucağına aldığı kızı Liya ile olan fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Babalığın ne demek olduğunu daha yeni anladığını belirten Tarkan, iyi bir baba olmak için uğraştığını ve çabaladığını söyledi. Tarkan'ın bu paylaşımı kısa süre içerisinde sosyal medyada binlerce beğeni aldı.

Reklam
Reklam

Megastar Tarkan 2016 yılında Pınar Tevetoğlu ile dünyaya evine girmiş ve 2018 yılında ise kızı Liya’yı kucağına almıştı. Pop Yıldızı Tarkan bugün kızı ile birlikte çekilmiş fotoğrafını Babalar Günü'ne özel olarak sosyal medya hesabından paylaştı. Tarkan'ın fotoğrafına düştüğü duygusal notu binlerce beğeni ve yorum aldı.
 

Babalık neymiş yeni yeni anlıyor, öğreniyorum

Tarkan sosyal medya hesabından kızı ile birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaşırken yazdığı not olay oldu. Tarkan fotoğrafa, "En kıymetlim, her şeyim, birtanecik kızım… Seninle birlikte içimdeki çocuğu yeniden büyüttüğümü, ona sevmeyi yeniden öğrettiğimi, varlığınla yaralarımı her gün biraz daha iyileştirdiğimi, aslında yeniden doğduğumu biliyor muydun? Geçmişin karanlığında kayıp olan ruhumun, ışığı seninle yeniden gördüğünü." notunu düştü.

Seni koşulsuzca seveceğim, koruyacağım

Daha önce paylaştığı fotoğraflar da kızının yüzünü hep gizleyen Tarkan Bu defa daha yüzünün göründüğü bir fotoğraf yayınladı. Fotoğrafta kızını omuzlarının üzerinde gezdiren Tarkan yazdığı notun devamında ise “Yaşadığım sürece seni koşulsuzca hep çok seveceğim, koruyacağım ve mutluluğun için elimden geleni yapacağım. Babalıkla hayatın gerçek anlamını öğrettiğin için sana teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.