Tarkan'ın 'Geççek' adıyla çıkardığı şarkısı tam not aldı!

TAKİP ET

Megastar Tarkan'ın uzun bir aradan sonra çıkardığı single parçası 'Geççek' dün akşam tüm müzik platformalarında yerini aldı. Şarkı müziğinin yanı sıra sözleriyle sosyal medyanın gündemine otururken büyük bir kitleden de tam not aldı.

Reklam
Reklam

Ünlü şarkıcı Tarkan'ın, 'Geççek' adını verdiği yeni şarkısı 17 Şubat Perşembe akşamı klibiyle birlikte tüm müzik platformlarında aynı anda yayımlandı. Sözleriyle dikkat çeken şarkı kısa sürede sosyal medyanın gündemine otururken Megastar Tarkan, iktidara yakın isimler tarafından hedef alındı. Diğer taraftan 'Geççek' şarkısı aralarına siyasi ve ünlü isimlerin de dahil olduğu çok sayıda kişi den de tam not aldı.



En son albümünü 2017 yılında çıkaran Tarkan'ın uzun bir aradan sonra çıkardığı Geççek isimli şarkısının sözleri ve klibi Twitter platformun da da gündemin ilk sırasına yerleşti. #Tarkan ve #Geççek etiketleri ile yapılan paylaşımlarda Tarkan Türkiye gündeminin en çok konuşulan ismi oldu. Birçok kişi şarkıda yer alan sözlerin politik anlamlar taşıdığını öne sürerken  düşündüklerini ifade etti şarkı için "Tarkan milyonlara tercüman olmuş" yorumları yapıldı.



Diğer taraftan ünlü şarkıcı şarkısında ifade ettiği sözler nedeniyle iktidara yakın isimler tarafından da hedef alındı.  'Geççek', aralarına siyasi ve ünlü isimlerin de dahil olduğu birçok kişiden tam not aldı. Paylaşım rekorları kıran şarkının 'Çok uzattın vallahi bıktık, düş babam artık düş yakamızdan, Geldiği gibi gitçek, her şeyin sonu var bu çile de bitçek' sözleri dikkatlerden kaçmazken bu sözler siyasiler arasında tartışmaları da beraberinde getirdi.



İşte Tarkan'ın dinleme ve paylaşım rekorları kıran 'Geççek' isimli şarkısı:


 

tarkan geççek şarkısı geççek şarkı sözler geççek şarkı sözleri geççek klibi youtube