Tarkan'ın 'Geççek' şarkısı dünyada 24 saat içinde en çok izlenen klipler arasında 2. sıraya yerleşti!

TAKİP ET

Uzun bir aradan sonra 'Geççek' adını verdiği şarkısıyla müzik piyasasına geri dönen Megastar Tarkan'ın klibi yayınlandıktan sonra dünya genelinde 24 saat içerisinde en çok izlenenler arasında 2. sıraya yerleşti.

Reklam
Reklam

En son 2017 yılında 'Yolla' isimli albümünü çıkaran Megastar Tarkan, bir süredir üzerinde çalıştığı 'Geççek' isimli şarkısını müzik piyasasında yayınladı. Büyük bir kitle tarafından merakla beklenen şarkı ve klibi yayınlanır yayınlanmaz izlenme rekoruna doğru koşmaya başladı.



Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen 'Geççek' şarkısı 36 saatte YouTube'da 10 milyon, Instagram'da 9.9 milyon, Twitter'da ise 12.5 milyondan fazla görüntülendi. Megastar Tarkan'ın klibi ise 24 saat içinde dünya genelinde en çok izlenen klipler arasında 2. sıraya yerleşerek bir rekora daha imza attı. Klip aynı zamanda en çok beğeni alan 1. video olarak ta kayıtlara geçti.



TWİTTER GÜNDEMİN EN ÇOK KONUŞULAN İSMİ TARKAN OLDU

Uzunca bir aradan sonra hayranlarının karşısına oldukça hareketli bir şarkı ile çıkan Tarkan, Twitter platformunda en çok konuşulan isim olarak ta yerini aldı. Tarkan ile ilgili Twitter'da 265 binden fazla tweet atıldı. 

tarkan geççek dünya listesi en çok izlenen klip geççek şarkı sözleri