Tatlıtuğ ailesinin belalısı 'Seni asitle yakacağım' diye tehdit etti!

TAKİP ET

Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer, daha önceden kendilerini hakaretleriyle rahatsız eden ve hakkında açılan davaya rağmen serbestçe dolaşan Sinan Altıntaş'ın 'Seni asitle yakacağım, kocana şarjör boşaltacağım' tehtidiyle karşı karşıya kaldı.

Reklam
Reklam

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, daha önceden mahkemeye verdiği ve hakkında 2 ayrı açtığı Sinan Altıntaş'ın 'Seni asitle yakacağım, kocana şarjör boşaltacağım' şeklindeki tehtidiyle karşı karşıya kaldı. Daha önceden de Kıvanç Tatlıtuğ ve eşini ölümle tehdit eden Sinan Altıntaş hakkında üçüncü kez 4 yıla kadar hapis istemiyle yeni bir dava açıldı.



Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, bir süre önce Sinan Altıntaş isimli şahsın hakaret ve ölüm tehditleriyle karşı karşıya kalınca şahsı mahkemeye vermişlerdi. Hakkında 2 ayrı dava olan Altıntaş ise Tatlıtuğ ailesini rahat bırakmadı ve tehditlerin dozunu iyice artırdı.



Instagram hesapları üzerinden tehdit ve hakarete maruz kaldıklarını iddia eden Tatlıtuğ çifti Sinan Altıntaş'tan şikayetçi olurken Başak Tatlıtuğ, şikayet dilekçesine sahsın kendi hesabına çeşitli tarihlerde mesaj gönderdiğini ve bir mesajında da Altıntaş'ın, 'Seni bidona koyup asit dökeceğim, ardından kocana şarjör boşaltacağım. Benim adım Sinan Altıntaş..Seni öldürmeden ölürsem dünya alem beni si..' şeklindeki ifadelerini de ekledi.



İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na yapılan suç duyurusu sonrası savcılık Sinan Altıntaş'ın ifadesine başvururken üzerine atılı suçu kabul eden Altıntaş, mesajları bilerek gönderdiğini itiraf etti. Savcılık ise dosyaya uzlaştırmacı atadı.



Tatlıtuğ çifti ise uzlaşmacıyı kabul etmedi ve Sinan Altıntaş hakkında 'Tehdit ve Hakaret' suçları kapsamında 4yıla kadar hapis istemi ile birlikte düzenlenen iddianameyle şikayeti mahkemeye iletti.


 

Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer Seni asitle yakacağım tehdit sinan altıntaş