TBMM'de 'Devlet Sırrı' sayılacak Ukrayna oturumu!

TAKİP ET

Ukrayna'da yaşanan savam ve son gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulunmak için bugün TBMM'de gizli bir oturum düzenlendi. Konuşulanların 'Devlet Sırrı' olarak kabul edileceği toplantıda milletvekillerine yardımcı olmak adına sağır ve dilsiz kavaslar görev aldı.

Reklam
Reklam

Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı askeri girişim ve ardında yaşanan gelişmeler bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) değerlendirmeye alındı. Kapalı oturum olarak başlatılan toplantının bütün konuşmaları gizli olarak tutuldu. 



Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından bilgilendirme yapılan toplantıda konuşulan tüm konuların devlet sırrı olarak kabul edileceği bildirirken Milletvekillerinin de söz konusu toplantıyla ilgili herhangi bir açıklama yapması yasaklanacak.

TBMM Meclis Başkanvekili Celal Adan başkanlığında toplanan Meclis Kurulu, Ukrayna'da yaşanan son gelişmelerle ilgili gündem dışı söz talebi olduğu belirtilerek başlatıldı ve talep olması halinde siyasi partilere söz hakkı verildi. Kapalı oturum olarak yapılan toplantı süreci boyunca basın koridorundaki genel kurula bakan tüm ofisler de kapatıldı.
 

tbmm ukrayna oturumu devlet sırrı