TBMM'de MHP'li ve CHP'liler arasında yumruklu kavga!

TAKİP ET

TBMM Genel Kurulu'na katılan milletvekilleri arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ve CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel arasında başlayan tartışma yerini yumruklu kavgaya bıraktı. Meclis'in karşıması sonrası TBMM Başkanvekili Celal Adan, toplantıya ara verdi.

Reklam
Reklam

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bugün genel kurul toplantısı yapıldı. Birleşime katılan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, partisinin Türkiye'yi şikayet etmediğini söyledi ve bu şikayeti Cumhurbaşkanı'nın büyükelçilere yaptığını belirtti. Özel'in bu ifadeleri sonrası AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Türk vatandaşlarının pandemi döneminde Türkiye'ye getirdiğini hatırlattı ve yurt dışında yaşayan vatandaşlara Türkiye'nin var gücüyle sahip çıktığını söyledi.

Meclis oturumunda MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül söz aldı ve CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in sataşma yaşanmamasına rağmen AK Partili vekillere sürekli cevap verdiğini söyledi ve Özel'e tepki gösterdi. Bülbül'ün bu sözleri üzerine MHP ve CHP milletvekilleri arasında başlayan sözlü tartışma giderek büyüdü ve vekiller ayaklanmaya başladı. Bu gelişmeler üzerine ise TBMM Başkanvekili Celal Adan oturuma ara verirken vekiller arasında çıkan arbedede MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ve CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel yumruklaştığı görüldü.


 

TBMM chp mhp milletvekilleri yumruklu kavga