TBMM'deki kavga sonrası sıcak gelişme! İYİ Parti milletvekili Hüseyin Örs yoğun bakıma kaldırıldı

TAKİP ET

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bütçe görüşmeleri devam ederken bugün milletvekilleri arasında gerginlik çıktı. AK Parti ve İYİ Parti Milletvekilleri arasında yaşanan gerginlik sonrasında AK Partili Zafer ışık ve İYİ Partili Hüseyin Örs arasında yumruklaşma oldu. Kavga diğer vekiller tarafından güçlükle ayrılırken kalp pili olduğu öğrenilen Hüseyin Örs'ün yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Son dakika... Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde devam eden bütçe görüşmeleri sırasında tansiyon yeniden yükseldi. Dün akşam yaşanan kavganın ardından bugün AK Partili ve iyi Partili Milletvekilleri mecliste bir kez daha birbirine girdi. Mecliste tansiyon iyice artarken AK Partili Zafer ışık ve iyi Partili Hüseyin Örs arasında yumruklaşma oldu.

Kavga güçlükle sakinleştirildi

AK Parti Bursa milletvekili Zafer ışık ve iyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs arasında yaşanan gerginlik kavgaya dönüştü. İki milletvekili birbirlerine yumrukla saldırırken diğer vekillerin araya girmesi ile birlikte kavga güçlükle sakinleştirildi. TBMM'de bütçe görüşmelerine ise 10 dakika ara verildi.

Milletvekili Hüseyin Örs yoğun bakıma kaldırıldı

Kavga sırasında başından yaralandığı öğrenilen iyi Partili milletvekili Hüseyin Örs’e ilk müdahaleyi doktor olan İyi Partili Aylin Cesur gerçekleştirdi. Yapılan ilk müdahalenin ardından Örs’ün meclislere revirine kaldırıldığı öğrenildi. Burada yapılan kontroller de kalp ritminde bozukluk olan Hüseyin Örs ambulansla bir özel hastaneye kaldırıldı.

Yaşanan gelişmeler sonrası Hüseyin Örs'ün sağlık durumu merak konusu oldu. Gelen son bilgilere göre kalp pili takılı olduğu öğrenilen Örs'ün tedbir amaçlı yoğun bakımda tutulacağı öğrenildi.