TC kimlik no ile başvurana 5 dakika içinde 7500 TL nakit yatıyor! Faiz yok, şart yok, geri ödeme çok kolay! 36 ay vadeli sıfır faizli kredi son dakika!

TAKİP ET

T.C. kimlik no ile başvuruya bana sadece 5 dakika içinde 7500 TL nakit veriliyor. Faizsiz, şartsız olarak verilen paranın geri ödemesi de oldukça kolay. Üstündeki bankaya da gitmene gerek yok online bankacılık ya da SMS ile başvuru yaparak işlemleri tamamlayabilir paranızı ATM'den alabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Ekonomik krizden bunalan vatandaşlara bankalar kredi imkanı sağlamaya devam ediyor. Acil nakit para ihtiyacı olan ancak faiz ödemek istemeyenler için bir son dakika duyurusu geldi. Başvuru yapan ve acil nakit talebinde bulunanlara sadece 5 dakika içinde 7500 TL nakit para imkanı sağlanıyor. Üstelik de başvuru için banka şubelerine gitmeye gerek yok. Onay mesajı geldikten sonra para hemen hesabınıza geçiyor ve ATM'den çekmek mümkün oluyor.

Enflasyon rakamları ve hayat pahalılığı her geçen gün artarken vatandaşların acil nakit para ihtiyacı da aynı doğrultuda artıyor. Özellikle sıfır faizli banka kredilerine olan ilgi son dönemlerde oldukça artmış durumda. Uzun zamandan beri yapılmayan bir kampanya bugün duyuruldu. Akbank başvuru yapanlara 7.500 TL'ye kadar sıfır faizli kredi vereceğini bildirdi. Düşük limitli olarak verilen krediden faydalanmak isteyen vatandaşların herhangi bir evrak ya da gelir belgesi vermesi gerekmiyor. Sadece Akbank müşterilerine özel olarak sunulan kredi kampanyasında başvuru işlemleri online olarak yapılabiliyor. Ayrıca Akbank'ın kampanyasına SMS ile başvuru yapmak mümkün. Akbank sıfır faizli kredi kampanyası başvuru şartları ve detaylar haberimizin devamında…
 

Sadece Akbank müşterilerine özel

Akbank sadece müşterilerine özel yeni bir kredi kampanyasını Az önce duyurdu. Online başvuru yapan müşterilerine sıfır faizli kredi imkanı sağlayan Akbank, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için adeta ilaç gibi gelecek. Mobil bankacılık ve online bankacılık hizmetleri üzerinden başvuru yapan Akbank müşterilerine 7500 TL faizsiz nakit kredi sağlanacak. Sıfır faiz oranı ile sağlanan Kredi imkanın da vade ise 12 ay olarak belirlendi. Akbank müşterisi olan kişiler başvuru işlemlerini yapmak için hemen mobil bankacılık hizmetleri üzerinden kredilerde ölümüne girebilir ve sıfır faizli kredi seçeneğine tıklayarak başvuru işlemlerini tamamlayabilir. Ayrıca yeni Akbank müşterisi olanlar içinde faizsiz kredi imkanı sağlanıyor.

5 dakika içinde hesaba geçiyor

Akbank faizsiz kredi kampanyasında bankaya gitmek sıra beklemek gibi bir durum da yok. başvuru işlemleri online ve mobil bankacılık üzerinden yapıldığı gibi krediniz onay alması durumunda talep ettiğiniz tutar banka hesabınıza yatıyor. Sadece dakikalar içinde ATM'den nakit para kullanabilirsiniz.