TC kimlik no ile internetten başvuru yapmak yetiyor! Paralar takır takır hesaba yatıyor! Tam 10.000 TL nakit veriliyor!

TAKİP ET

Acil nakit ihtiyacı olan ve para sıkıntısı çeken vatandaşlar için yeni duyuru yapıldı. Az önce son dakika olarak yapılan nakit para duyurusuna göre vatandaşlar başvuru yapmaları halinde 10 bin TL'ye kadar nakit para alma şansına sahip oluyor. Üstelik Bankaya gitmeye gerek yok paralar takır takır hesaba yatıyor. Tek yapmanız gereken internet üzerinden T.C. kimlik no ile başvuru işlemlerini tamamlamak.

Reklam
Reklam

TC kimlik no ile internetten başvuru yapmak yetiyor! Paralar takır takır hesaba yatıyor! Tam 10.000 TL nakit veriliyor! Nakit sıkıntısı günümüzde herkesin sorunu haline dönüştü. Ekonomik kriz ve beraberinde gelen hayat pahalılığı ile birlikte vatandaşlar artık ay sonunu getiremiyor doğal olarak da banka kredilerine doğru yönelmeye başlıyor. ekonomik kriz içinde kıvranan vatandaşları için bu sabah saatlerinde yeni bir duyuru daha geldiği nokta internet üzerinden online başvuru yapan T.C. kimlik no ile tüm bilgileri doldurup onaya gönderen vatandaşlara tam 10.000 TL nakit para verilecek. Yani anında nakit para sorununu çözecek Haber geldi. Bu sabah son dakika duyurusu olarak yapılan açıklamada 3 ay ödeme ertelemeli olarak kampanyadan yararlanmanın mümkün olduğu bildirildi.

Acil nakit para ihtiyacı olan vatandaşlar için Akbank son dakika duyurusu yayımladı. yüzbinlerce kişinin tercih ettiği bankaların başında gelen Akbank Nakit paraya ihtiyacı olan ve zor durumda olan vatandaşlara acil nakit para imkanı sağlayacak. 10.000 TL ye kadar internet üzerinden başvuru yapan tüm vatandaşlar faydalanacak. Ayrıca Kredi imkanı 3 ay ödeme ertelemeli olarak verilecek. Tek şart T.C. kimlik no ile internet üzerinden başvuru yapmak. Bunun dışında koşulu ya da şart aranmıyor vatandaşlar başvuru yapmaları halinde hemen acil nakit para ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Ödemelerde onay geldikten sonra takır takır hesaba yatıyor yani bankaya gitmeye yine gerek olmuyor.
 

3 ay ertelemeli 36 ay vadeli

Hızlı Para ihtiyacı olan acil nakit arayan vatandaşlar için Akbank kesenin ağzını açtı. Akbank mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden başvuru yapan vatandaşlar için 10.000 TL nakit para verilecek. Akbank tarafından bu sabah saatlerinde yapılan duyuruda Kredi imkanının 36 ay vadeli ve 3 ay ödeme ertelemeli olarak sağlanacağı bildirildi. Ödemesiz dönem hariç vatandaşlar 33 ay içerisinde Kredi taksitlerini geri ödeyebilecek. Ayrıca Kredi ödeme erteleme nedeniyle de herhangi bir faiz oranı uygulanmayacak. Vade farkı da alınmayacak vatandaşlar en baştaki anlaşmaya Sadık kalarak taksitlerinin yatırabilecek.

Sadece Akbank müşterilerine özel

Akbank'ın sağladığı Nakit paraya kampanyası sadece Akbank müşterilerine özel olarak veriliyor. Akbank mobil uygulama ve internet bankacılığı üzerinden t.c. kimlik numarası ve Güncel telefon numarası ile vatandaşlar başvuru işlemlerini tamamlayabiliyor. Akbank müşterisi olmayanlar hemen en yakın şubeye giderek yeni müşteri kaydı oluşturabilir ve kredi imkanından yararlanabilir. Akbank kredi başvurusu yaparken Kredi notunuz 1200 puan ve üstünde olmasına dikkat etmenizde fayda var. Çünkü Kredi notu düşük olanlara Akbank tarafından bu ödeme sağlanmıyor.