TC kimlik numarasında bu rakamlar olanlara son dakika olarak 40.000 TL ihtiyaç kredisi müjdesi verildi! Bugün aldın aldın yoksa...

TAKİP ET

TC numarasında bu rakamlar bulunanlara ve bunu SMS olarak iletenlere 40.000 TL bağlamında ihtiyaç kredisi müjdesi bugün verildi. Son dakika olarak geldi. Nakit gereksinimi olan kişilere anında onay veriliyor.

Reklam
Reklam

40000 TL kredi almak içi SMS atmanız yeterli oluyor. Son dakika kampanyası ile para ihtiyacı olmayan kalmayacak. Nakit gereksinimi olan vatandaşlara süratli bir şekilde prosedür yapılmaktadır. Başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşlara 2 dakika da kredi neticesi olanağı verilecek. Kendi cep telefonlarınız ile sms atarak anında nakit para keyfini çıkartıyorsunuz. 

2 banka biraz önce açıkladı! Çocuğu olan ailelere 20.000-50.000 ve 100.000 TL nakit para veriliyor! 1-2 ve 3 çocuk varsa...


Bankamatik kartı kullanan herkese son dakika duyurusu yapıldı! 1.000 TL hemen hesaplara yatırıyor! Tek bir SMS ile müracaat yapılabilecek!


İki bankadan emeklilere özel müjde: Tam 3000 TL maaşa ek ödeme veriliyor! Başvuru yapan tüm emekliler faydalanabiliyor!


Yalnızca bu bankaların kart sahipleri alacak! Meclis onay verdi! 15.000 TL hesaplara yatacak! Her şey hazır!


Devlet bankası benzin fiyatlarına müdahale etti! Benzin, motorin, dizel ve LPG'ye görülmemiş indirim müjdesi geldi



TC kimlik numarasında bu rakamlar olanlara son dakika olarak 40.000 TL ihtiyaç kredisi müjdesi verildi! Bugün aldın aldın yoksa... Nakit gereksiniminizin olması halinde sizlere süratli bir şekilde kredi olanağı sunacak olan Finansbank ve Şekerbank yapmış oldukları bu kampanya ile daha ne yapılabilir sorusunu sordurdu. Bu bankalar SMS atarak sizlere süratli bir şekilde kredi olanağı sunmaktadır. Başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşların banka kredi puanı 1100 ve üstünde olması halinde prosedürlerin süratli bir şekilde yapabilecek ve nakit gereksinimleri amacıyla SMS attıktan sonra en yakın banka şubesine giderek kimlikleriyle eş güdümlü kredilerini kullanabileceklerdir. 



Öncelikle Finansbank bağlamında müracaat yapacak olan vatandaşlar banka şubelerine gitmeden prosedür gerçekleştirmek istiyorsa Finansbank müşteri hesaplarını kullanabilirler. Finansbank internet sitesine giriş yapılarak kredinizi anında kullanabilirsiniz.  Mobil program üzerinden gerçekleştireceğiniz tüketici kredisi müracaat ardından banka sizlere süratli bir şekilde netice verecek ve onaylanan tutar, anında hesaplarınıza yatırmanıza imkân sağlayacaktır. 

2 dakikada kredi alacağınız ve buna olanak tanıyarak müracaatınızı yapabileceğiniz bir başka kredi kampanyası ise Şekerbank tarafından verilen SMS kredisidir. Cep telefonunuz ile SMS göndermeniz bu krediyi almanız için yeterli olmaktadır.  40000 TL alacağınız kredi onayında 3 sene vadeli olarak kredi ödeme tablosu oluşturma olanağı sizlere sunulmaktadır. 



Finansbank bağlamında müracaat yapacak olan vatandaşlar, SMS atarak süratli bir şekilde kredi imkanından yararlanıyor. Cep telefonunuz üzerinden müracaatınızı yaparak,  kredi alabilmek istiyorsanız, en yakın banka şubesine giderek de prosedür yapabilirsiniz. . Yapılacak olan müracaatlarda banka kredi puanına göre, TC kimlik numaranız üzerinden sorgulama yapılarak sizlere ne kadar kredi onayı verilen gösterilmektedir. 



Kredi notu kötü olanlarda alıyor 

Pandeminin etkilediği vatandaşları, devlet takviyeleri vererek biraz olsun rahatlatmak adına bankalar doğrultusundan kredi imkânı sunuyor. Sicil notu kötü olan vatandaşlar da bu imkândan faydalanabilecek. KBB risk halleri öneme alınmadan kredi kullandırılabilecek. Bunun yanı sıra derli toplu bir gelire sahip olmayan vatandaşlar da, hallerini belgelendirmeleri halinde bankalar üzerinden kredi alabilecek.