TEB'den emeklilere 2.750 TL promosyon fırsatı: TEB emekli promosyonu nedir?

TAKİP ET

TEB, maaşlarını bankalarına taşıyan emeklilere promosyon vermektedir. Bu sene ne kadar promosyon vereceği de merak edilmektedir. TEB üzerinden maaş ödemelerini alan emeklilere 2.750 TL promosyon verilecek. TEB emekli promosyonu nedir? Bu haberimizde TEB'in emekli promosyonu hakkında merak edilenleri sizler için derledik. İşte TEB 2022 emekli promosyonu...

Reklam
Reklam

Emekliler zamlı maaşlarını Ocak ayında öğrendi. Emeklilere gelen zammın dışında bankalarda ek ödeme sağlamaktadır. Bankaların ek ödemesi nedir?

Emekliye ek ödeme

SSK, BAĞ-KUR ve emekli memurlarda bu yıl en yüksek artışlar görüldü. Ancak emeklilere yapılan ek ödemeler devam ediyor. Başvuru yapan tüm emekliler ek ödeme fırsatından yararlanabilir.   tek şart, başvurduğunuz bankada 3 yıl kalmanızdır. SGK ile 2017 yılında imzalanan sözleşmeye göre emekliler, istedikleri banka ve maaşlarına göre terfi almaya başladı. 2021'de bankalar terfi için savaşırken emekliler de gülüyor. Ayrıca şartlar önceki yıllara göre çok daha kolay. 2022 emekli promosyonu açıklayan bankalardan biri de TEB. TEB, emeklilerin maaşlarına göre 2750 liraya kadar terfi imkânı sunuyor. Aynı zamanda yakınlarına başvuran emeklilere kişi başı 250 lira ek ödeme yapılıyor.

TEB emekliye ek ödeme

Türkiye Ekonomi Bankası bu sabah yeni bir duyuru yayınladı ve 2022 emeklilik promosyon ücretlerini güncelledi. TEB, yılda 2.500 lira ve üzeri geliri olan emeklilere yeni yılda tam 2.750 lira nakit promosyon ödeyecek. Emeklilik zammından yararlanmak isteyenlerin maaşlarını TEB'e getirmeleri ve 3 yıl kalacakları bir sözleşme imzalamaları gerekmektedir. Ayrıca yüksek promosyon ücretleri sunan TEB, vatandaşların iki adet otomatik fatura ödeme talimatı vermesini de şart koşuyor. Bu şartları sağlayanlar maaşlarına ek olarak bir defaya mahsus 2.750 TL promosyon bonusu alabilirler. Başvurular size en yakın TEB şubesi, mobil bankacılık ve internet bankacılığı hizmetlerinden yapılabilir. Ayrıca maaşlı emeklilere, yakınlarını TEB'e davet etmeleri halinde 250 TL nakit ikramiye verilecek. Davetiye 2500 TL kazanma şansı için 10 kişi ile sınırlıdır. TEB emekli promosyon başvuruları 31 Ocak'ta sona eriyor.

TEB üzerinden maaşınızı almaya başladıktan hemen sonra promosyon tutarı da hesaplarınıza yatacaktır.

TEB emekli promosyonu emekli promosyonu veren bankalar emekli promosyonu