TEB müşteri hizmetlerine nasıl bağlanılır?

TAKİP ET

TEB müşteri hizmetlerine hemen bağlanmak isteyen vatandaşlar araştırmaya başladı. TEB müşteri hizmetlerine direk nasıl bağlanılır numarası nedir? Soruları merak konusu olması üzerine haberimiz de TEB müşteri hizmetleri hakkında detaylara yer verdik

Reklam
Reklam

Türkiye Ekonomi Bankası olan TEB telefon bankacılığı sayesinde işlemleri kolaylaştırmaktadır. Bankanın sunduğu imkanlardan olan müşteri hizmetleri çağrı merkezi 7/24 hizmet vermektedir. mobile bankacılıktan yapamadığınız ya da sormak istediğiniz her şey için müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Bazı işlemleri yapmak için müşteri hizmetlerine direk bağlanmanıza gerek kalmadan sesli yanıtlama sistemi ile işlemler gerçekleştirilebilir.
Müşteri hizmetlerine bağlanmak istediğiniz de ise canlı destek alarak işlemlerinizin detayını temsilcilere anlatabilirsiniz. TEB’in sunduğu fırsatlardan olan sesli imza kullanımı da oldukça kolaylık sağlamaktadır. Tuşlama yapmadan sadece yapmak istediğiniz işlemi kolaylıkla seslendirerek söyleyebilirsiniz.
TEB müşteri hizmet numarası : 0850 200 0 666
TEB müşteri temsilcisi direkt bağlanma
Bankanın sunduğu fırsatlardan olan sesli yanıt sistemi ile müşterilere kolaylık sağlanmaktadır. Fakat sesli yanıt ile her işlem gerçekleşmediğinden dolayı çağrı merkezine bağlanmak gerekmektedir. Konu hakkında detayları daha fazla alabilmek için müşteri hizmetlerine bağlanmak istenilebilir. TEB çağrı merkezi numarası 0 850 200 0 666 numara aranarak 7/24 hizmet alınabilir.
Çağrı merkezi arandıktan sonra kimlik doğrulama işlemi yapılması gerekmektedir. Ana menü dinlendikten sonra 3 – 1 – 1 rakamları tuşlanarak müşteri hizmetlerine direk bağlanabilirsiniz.
TEB sesli imza
Daha önceden sesli mesaj ile sesini kayıt altına aldıysanız arama yaptığınız da kimlik doğrulaması yapmadan kolaylıkla kendinizi tanıtabilirsiniz. Sesli yanıt sisteminde telesekreter sonrasında yapmak istediğiniz işlemleri en kısa şekilde seslendirebilirsiniz. Herkesin kendine özgü ses tonu olduğundan dolayı herhangi bir dolandırıcılık işlemleriyle karşılaşılmaz.
TEB müşteri hizmetleri menüsü

Kart Kayıp, Çalıntı ve Şüpheli Durum Bildirilmesi

Kredi Kartı İşlemleri

Bankacılık İşlemleri

Yatırım İşlemleri

Şifre İşlemleri, Güvenlik Ayarları

İnternet Şubesi Destek Hattı

Krediler

TEB ürün ve Hizmetleri Hakkında Bilgi

Müşteri Numarası ÖğrenmeTEB müşteri hizmetleri aranarak şubelere gitmeden kolaylıkla işlemler gerçekleştirilebilmektedir. Hesap bilgileri ve şifreler doğru şekilde girildikten sonra işlemler gerçekleştirilecektir. TEB müşteri hizmetleri arandığında sesli yanıt sistemi aktarılır. Müşteri tarafından yapılmak istenilen işlem kısa ve anlaşılır şekilde söylenmelidir.
 

teb müşteri hizmeti teb müşteri hizmetlerine bağlanma teb çağrı merkezi