Tek istediği seks bebeği olmaktı! 5 yıl sonra başardı…

TAKİP ET

Sosyal medya fenomeni olan Alicia Amira'nın tek isteği kendisini tamamen seks bebeğine dönüştürmekti. 31 yaşındaki fenomen cerrahi sayesinde tamamen değişti ve 5 yıl içinde defalarca kez bıçak altına yattıktan sonra istediğine kavuştu. İşte büyük değişimini paylaştığı fotoğraflar…

Reklam
Reklam

Amira, kendisinden gerçek hayattaki seks bebeği olarak bahsederken, estetik ameliyatlarını bağımlılık noktasına taşıdı. İsveç’te yaşayan fenomen son paylaşımıyla 5 yıllık estetik prosedürleri ve fiziksel değişimi takipçilerine gösterdi. 2017 senesinde Bocthed adlı televizyon programından fotoğrafını paylaştı ve “Genelde hepiniz beni 2017’deki bu bölüme etiketlediğiniz için bunu açıklamak istedim. O zamandan şimdiye çok şey değişti” açıklamasını yaptı.

Pembe aşkı ve sarı saçları



Geçirdiği estetik operasyonlarla birlikte görüntüsünü tamamen değiştirdiğini gösteren Amira, “Geçen senelerde kalan sarı saçlarım ve pembeye olan aşkım. Bunun yanı sıra ben tamamen bir seks bebeğine dönüştüm. Şimdi göğüslerim daha büyük. Güncelleme oldukça sizi uyaracağım” ifadelerini kullandı.

Fenomen Amira, 2017 senesinden bu zaman geçirdiği operasyonları şöyle aktardı: Kaş kaldırma, yanak dolgusu, dudak dolgusu, botox, çene, dudak ve çene dolgusu, nazolabial dolgu, PDO dişleri, 1700 cc salin genişletici implantlar, rinoplasti, zirkonyum ve gümüş kronlar. En son göğüs genişletici implant almaya karar verdiğini söyledi.