Tekirdağ'da evlat dehşeti! Önce annesiyle babasını vurdu, sonra intihar etti..

TAKİP ET

Tekirdağ Çorlu'da annesi Nurhan Aslankılıç ile emekli astsubay babası Ali Aslankılıç'ı silahla vuran Eren Aslankılıç, aynı silahla intihar ederek kendi yaşamına da son verdi.

Reklam
Reklam

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine bağlı Alipaşa Mahallesi'nde, Aslankılıç ailesinin evinde bir felaket yaşandı. Bir süredir bunalımda olduğu öne sürülen Eren Aslankılıç, evde oturdukları bir sırada tartışma yaşadığı annesi Nurhan Aslankılıç ile astsubaylıktan emekli babası Ali Aslankılıç'ı silahla vurdu. 

Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışma sonrası oğulları tarafından vurulan anne ve baba olay anında hayatlarını kaybederken, ailesini öldürdüğü babasına ait silahla intihar eden Eren Asklankılıç, kendi yaşamına da son vermeye çalıştı. 



Silah seslerini duyan komşular, durumu hemen 112 Acil Yardım Hattı'na bildirirken, yapılan ihbar üzerine kısa sürede eve sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Nurhan ve eşi Ali Aslankılıç'ın vurulma anında hayatlarını kaybettikleri belirlenirken ağır yaralı olan Eren Askankılıç, ambulansa alınarak Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hemen ameliyata alınan Eren Aslankılıç da doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

 

tekirdağ çorlu eren aslankılıç intihar