Tekirdağ Şarköy'den iğrenç haber! Eşinden ayrılan 23 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulundu

TAKİP ET

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinden günün en iğrenç Haberi geldi. Şarköy'de 41 yaşındaki Serkan K. isimli kişinin eşinden ayrılarak yanına gelen 23 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu öne sürüldü. Kızına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Baba tutuklanırken suçlamaları kabul etmedi ve kızımın kendisine iftira attığını söyledi.

Reklam
Reklam

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde an gelen haber mide bulandırdı. 41 yaşındaki Serkan K. isimli kişi eşinden ayrıldıktan sonra yanına yerleşen 23 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. Olayın ortaya çıkması sonrasında gözaltına alınan Serkan K. suçlamaları kabul etmezken kızının kendisine iftira attığını öne sürdü.

Eşinden ayrılınca babasının yanına yerleşti

Tekirdağ Şarköy'de meydana gelen iğrenç olayın ayrıntıları ortaya çıktı. alınan bilgiye göre bir süre önce Şarköy'de Eşinden Ayrılan G.K., Annesinin yanında kaldıktan sonra yaklaşık iki üç ay kadar önce Yalnız yaşayan babasının yanına yerleşti. İddiaya göre bir gece birlikte alkol alan baba kız Ayrı odalara yattı. Ancak baba gece saatlerinde kızının odasına gelerek cinsel saldırıda bulundu.

Yaşadıkları sonrasında Sabah saatlerinde evden ayrılan G.K., İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek babası hakkında şikayette bulundu. Jandarmada verdiği ifadede gece bir kadeh alkol aldığını ve sonra uyuduğunu belirten genç kadın babasının kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu söyleyerek şikayetçi oldu.

Tutuklanarak cezaevine gönderildi

Genç kadının şikayeti üzerine Baba gözaltına alındı. Hırsızlık yaralama tehdit gibi suçlardan çok sayıda kaydı bulunan Şüpheli suçlamaları reddetti. Uzun yıllardan beri eşiyle ayrı yaşadığını söyleyen Serkan K yaklaşık 2 ay önce eşi ile sorun yaşayan kızının yanına geldiğini ve evinde kalmaya başladığını anlattı. Kızıyla birlikte olay gecesinde bir miktar alkol aldıklarını söyleyen Serkan K. "Gecenin sonunda ben sürekli yatmakta olduğum kendi odama geçtim ve uyudum. Kızım ve torunum evimizin salonunda yatmaktadırlar. Ben sabah saatlerinde kapı sesi duymam üzerine uyandım ve camdan baktığımda kızımın gitmekte olduğunu görünce kendisine seslenerek nereye gitmekte olduğunu sordum. Kızım da 'anneme gidiyorum' diyerek oradan uzaklaştı. Ben kesinlikle kızıma karşı cinsel amaçlı olarak, herhangi bir fiziki eylemde bulunmadım. Kızımın bana iftira attığını düşünüyorum. Muhtemelen ayrı yasayan eşim ve teyzesinden dolayı veyahut da benimle yaşamaktan sıkılmış olabileceğinden bu yönde bir gerçeği yansıtmayan iddiada bulunduğunu düşünüyorum. Böyle bir şeyin olması da mümkün değildir. Üzerime atıl suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

Jandarmada işlemleri tamamlandıktan Sonra adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.