Tekirdağ'daki feci kazada çocuk sürücü hayatını kaybetti

TAKİP ET

Tekirdağ'da 17 yaşındaki bir çocuk kullandığı araç ile kaza yaparak takla attı.Takla atan araç hurdaya dönerken genç çocuk hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Tekirdağ’da gerçekleşen kazada edinilen bilgilere göre reşit olmayan ehliyetsiz bir genç arkadaşlarını da yanına alarak Tekirdağ’a doğru yola çıktı. Bir süre sonra araç hâkimiyetini kaybeden 17 yaşındaki çocuk, otomobilin takla atması üzerine hurdaya dönen araçta hayatını kaybetti.

FECİ KAZADA 6 KİŞİ YARALANDI
Acı olay Çorlu-Sarılar yolu üzeri At çiftliği yakınlarında gerçekleşirken kaza ile ilgili edinilen bilgilere göre Sarılar Mahallesi istikametine seyreden Sefa E. idaresindeki bir otomobil plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Taklalar atan otomobil bir anda şarampole yuvarlandı. Kaza nedeniyle hurdaya dönen araçta  sürücü Sefa E. ile araçta bulunan K.Y, E.E, D.Ş, K.A, O.Ç, ve R.A. yaralandı. Yaralılar olay yerine ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi ve ilçedeki özel hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan sürücü 17 yaşındaki Sefa E. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

Tekirdağ Kaza