Teknik direktör Sergen Yalçın, Beşiktaş yönetimine istifasını sundu!

TAKİP ET

Beşiktaş'ta haftalardır gösterdiği kötü performanslardan dolayı hedef haline getirilen teknik direktör Sergen Yalçın, son noktayı koydu ve görevinden istifa etti.

Reklam
Reklam

Süper Lig'de alınan kötü sonuçlar sonrasında Borussia Dortmund karşısında da alınan 5-0'lık ağır yenilgi, Beşiktaş yönetiminde teknik direktör Sergen Yalçın'ın geleceği hakkında değerlendirme yapmalarına neden oldu. Taraftarlarda dahil olmak üzere kötü performanslar için hedef olarak gösterilen Sergen Yalçın, bugün yönetime istifa dilekçesini sundu.



Yaşanan gelişmeler sonrasında bir süredir hem yönetimin bir bölümü hem d e taraftarların desteğiyle görevine kaldığı yerden devam eden teknik direktör Sergen Yalçın, artık son günün geldiğine karar verdi ve 49 yaşındaki teknik hoca bugün yönetime istifasını sundu.



SERGEN YALÇIN YERİNE ÖNDER KARAVELİ GELECEK

Beşiktaş'ın Süper Lig'de bu hafta içinde oynayacağı Kayserispor maçına ise Sergen Yalçın yerine altyapı antrenörlerinden biri olan Önder Karaveli çıkacağı öğrenildi. Siyah-beyazlı ekibin bu haftaki çalıştırıcısı Önder Karavelli, takımın hazırlık çalışmalarına dahil edildi.
 

sergen yalçın beşiktaş istifa