Telefon ile ses değiştirmek için kullanılan en iyi uygulamalar

TAKİP ET

Telefonlarda ses değiştirme programları oldukça yoğun ilgi görmektedir. Eğlenceli vakit geçirmek için kullanılan programların ne olduğu ve nasıl olduğu araştırılmaya başlandı. Telefondan ses değiştirme özelliği birçok kişi ise farklı amaçlar ile kullanabiliyor. Haberimizde telefon ile en iyi ses değiştirme uygulamalarına yer verdik

Reklam
Reklam

Telefon ile en iyi ses değiştirme uygulamaları android sistemlerde uygulanmaktadır. Telefonlarda özellikle kullanılan sistemlerden olan ses değiştirme ise merak konusu oldu. İşte ses değiştirmek için kullanılan uygulamalar şöyledir;

Voice Changer With Effects

Best Voice Changer

Robovox Voice Changer Pro

Voice Changer

Voice Changer For Kids

Simple Voice Changer

Helium Voice Changer

Voice Changer Prank

Voice Changer From Androidrock

Voice Changer From E3gamesVoice Changer With Effect uygulamasının özellikleri nelerdir?
Telefonlarda ses değiştirme uygulaması olarak kullanılan Voice Changer With Effect sıklıkla kullanılmaktadır. Genellikle eğlenceli vakit geçirmek için ses değiştirme işlemleri yapılsa da kötü amaçlı insanlarda oldukça fazladır. Bu uygulamada modifiye edilmiş ses ile konuşulurken kayıt etme özelliği de vardır. Bu uygulama içerisinde ses ile oynamak oldukça basittir.
Best Voice Changer uygulamasının özellikleri nedir?
Telefonda ses değiştirmek için en çok kullanılan uygulamalardandır. Ses de değişim yapılması ve bunun kolaylık sağlaması ile tercih edilme seviyesi daha yüksektir. Bu uygulama içerisinde ses değiştirme yapılırken aynı zaman da kayıt işlemi de yapılmaktadır. Bunun yanı sıra istenildiği zaman da kayıt edilenler başka uygulamalardan paylaşılmaktadır.
Robovox Voice Changer Pro uygulamasının özellikleri nedir?
Robovox Voice Changer Pro uygulaması, telefon ile en iyi ses değiştirme uygulamalarından birisidir. Uygulama üzerinden korkunç, eğlenceli, müzikal, şeytani ve robotik ses kayıtları yapmak mümkündür. 32 farklı ses özelliği sunan bu uygulama, en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır.
Voice Changer uygulamasının özellikleri nelerdir?
Telefonda ses değiştirmek için kullanılan bu program da farklı ses seçenekleri mevcuttur. Ses değişikliğinin yanı sıra kayıt işlemi yapılmaktadır. Yapılan kayıtlar ise kolaylıkla arkadaşlarla ile paylaşılmaktadır.
Simple Voice Changer uygulaması özellikleri nelerdir?
Simple Voice Changer uygulaması, telefon ile en iyi ses değiştirme uygulamalarından birisidir. Ses değiştirmek için kullanılan bu uygulama üzerinden 12 farklı ses efektinden istenileni seçerek eğlenceli ses değiştirme yapılabilmektedir. Türkçe dil desteği ile sunulan bu uygulama üzerinden farklı ses kayıtları yapmak mümkündür.
Helium Voice Changer uygulamasının özellikleri nelerdir?
Helyum çekmeye özenen ve helyum çektikten sonra sesinin nasıl olacağını merak edenler bu uygulamayı kullanabilirler. Bu uygulama da helyum çekme sesini kullanma hakkı verilmektedir. Eğlenceli sesler çıkması nedeniyle bu uygulama sıklıkla kullanılmaktadır.
Voice Changer Prank uygulamasının özellikleri nelerdir?
En çok beğenilen ses değiştirme araçlarından birisi olan bu uygulama, sesi hızlandırma, yavaşlatma, yankı, helezon, hiper, sincap, robot, cyborg, fısıldama, psikopat, arı ve uzaylı gibi birçok farklı özellikteki ses efektinin kullanılmasını sağlamaktadır.
Voice Changer From Androidrock uygulamasının özellikleri nelerdir?
Bu uygulama ses değiştirmek için kullanılmaktadır. Çok fazla ses efekti bulunan bu uygulamada kullanımları ise birçok programa göre daha kolaydır. Anlaşılır tasarım ve içeriği ile en sık tercih edilen uygulamalar arasında yer almaktadır.
Voice Changer From E3games uygulamasının özellikleri nelerdir?
Telefon ile ses değiştirme uygulaması olarak kullanılan Voice Changer E3games yorumları pozitif olarak görülmektedir. Ses değiştirme ve ses kayıt alınmasında en kolay olan bu uygulama içerisinde farklı ses efektleri de vardır.
 

ses değiştirme uygulaması telefonda ses değiştirme