Telegram'da telefon numarası nasıl gizlenir? Telegram'da isim ve numara gizleme

TAKİP ET

Mesajlaşma uygulaması olarak en çok tercih edilenler arasında yer alan Telegram da telefon numarasını saklama özelliği merakları arttırdı. Telegram'dan isim ve numara gizleme nasıl yapılır sorusu sıkça sorulmaya başladı. Gizli sohbet yapmak isteyenlerin tercih ettiği telefon ve isim gizleme özelliği detaylarıyla haberimizde yer almaktadır. Telegram'da isim ve numara gizleme nasıl yapılır?

Reklam
Reklam

Alışılmış mesajlaşma uygulamalarından farklı olarak kullanılan Telegram gün geçtikçe yoğun ilgi görmektedir. Uygulama üzerinden gizli sohbet imkanı da vardır. Bu nedenle kullanıcılar kullanıcı adını ve telefon numarasını saklamak için araştırmalara başladı. Telegram kullanıcı adı gizleme nasıl olur? Telegram telefon numarası nasıl gizlenir? İşte detayar..

Telegram da telefon numarası nasıl gizlenir? 

Telegram uygulamasını akıllı cihazlar üzerinden açın

Sol üst köşede bulunan menü sekmesine basın.

Buradan ‘Ayarlar’ butonuna tıklayın.

Ayarlar’a girdikten sonra ‘Gizlilik ve Güvenlik’ alanına tıklayın.

Açılan sayfada ikinci sırada bulunan ‘Telefon numarası’ bölümüne girin.

Burada karşınıza 3 farklı seçenek çıkacaktır.

Bu bölümdeki seçeneklere tıklayarak ‘Hiç kimse’ seçeneğine bastığınızda telefon numaranız diğer kullanıcılardan gizlenecektir.

Telegram kullanıcı adını kimler görebilir? 

Telegram uygulaması birçok kişinin kullanımına ilgi gösterdiği platformlar arasında yer almaktadır. Telegram da kullanılan kullanıcı isimleri ise gizlemek isteyen ya da belirli kişilerin görmesini isteyen kullanıcılar vardır. Bu gizleme özelliği ise şu şekilde olur; 

Yönlendirilen mesajlar

Kişilerim 

Sizi kim arayabilir için; 

Aramalar 

Kişilerim 

Telegram beni numaram ile kimler bulubailir? 

Ayarlar - Gizlilik ve Güvenlik - Telefon numaranız - Telefon numaramı kim görebilir - Hiç kimse 

Yeni bir telefon numaram var, ne yapmalıyım

Eski numarayı artık kullanmıyorsanız (örneğin, yeni bir ülkeye taşındınız veya numaranızı temelli değiştirdiniz), Ayarlar'a gidin ve Telegram hesabınıza bağlı numarayı yeni numarayla değiştirin. Önemli: Bağlı telefon numaranıza erişiminiz olduğundan emin olun, aksi takdirde hesabınıza erişiminizi kaybetme riskiyle karşı karşıya kalırsınız.

telegram numara gizleme telegram kullanıcı adı gizleme telegram gizlilik