Telegram'ın en çok sevilen özelliği WhatsApp'a da geliyor!

TAKİP ET

2018 yılında beri kullanıcılarına anket özelliğini aktif halde tutan Telegram'ın en çok kullanılan bu özelliğinin WhatsApp'a da geleceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Meta çatısı altında faaliyetlerini sürdüren WhatsApp, kullanıcı deneyimlerine hergün bir yenisini katmak için yeni özellikler üzerinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamasının kullanıcıları için yeni bir özellik getirme çalışmasına başladı öğrenildi.



WhatsApp grupları içerisinde kullanıcıların anket yapmalarına izin verecek olan bir özelliğin üzerinde çalışan şirket, bu yeni özelliği en yakın rakibi Telegram'dan esinlendi. Bilindiği üzere Telegram, anket özelliğini 2018 yılından itibaren kullanıcıları için aktif halde devam ettiriyor.



HENÜZ TEST AŞAMASINDA!

WhatsApp tarafından getirilecek olan yeni anket özelliği şuan için test aşamasında. Test aşamasının tamamlanmasından sonra anket özelliğinin sadece WhatsApp gruplarında kullanılacağı  belirtiliyor. 



Yeni özellik ilk olarak anket sorusu oluşturmayla başlıyor. Daha sonra kullanıcı grup üyeleri ankette oy kullanacak ve söz konusu anketi tamamlayacak.

 

Telegram whatsapp anket özelliği