Temmuz sigara zammı sonrası Camel Yellow fiyatları 2022

TAKİP ET

Sigara tiryakilerini üzecek haber dün verildi. Ocak ayından bu yana 8 liralık artışın yaşandığı Sigara fiyatlarına yeni zam geldi. 2 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde JTİ grubu sigaralara 2 TL zam yapılırken tiryakiler ise hangi sigarayı kullanıyorsa fiyatını araştırmaya başladı. Peki, 3 Temmuz sigara fiyatları ne kadar oldu? Camel Yellow sigara fiyatı ne kadar? 2022 Camel Yellow fiyatları ve detaylar haberimizde…

Reklam
Reklam

Sigara fiyatları yılbaşından bu yana tam 8 TL'lik bir artış gösterdi. Sigara tiryakileri bu duruma İsyan ederken özellikle Philip Morris, BAT ve JTİ grubu sigara fiyatları listesi araştırılmaya başlandı. 2 Temmuz tarihinde yine sigaraya zam haberleri çıktı. Peki, sigaraya ne kadar zam geldi? 2 Temmuz 2022 sigara fiyatları ne kadar oldu? Temmuz 2022 Philip Morris, BAT ve JTİ grubu sigara fiyatları kaç TL?

Sigaraya ne kadar zam geldi?

2 Temmuz sigara zammı haberleri yine tiryakileri bir hayli üzdü. Alınan bilgiye göre bazı sigara guruplarına 2 TL'lik bir zam yapıldı. Tiryakiler ise haberi duyduktan sonra sosyal medyada sigara zammı sonrası fiyatlar ne kadar oldu sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, en ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu Temmuz 2022? Temmuz ayı sigara zammı sonrası sigara fiyatları kaç TL oldu? Temmuz zammı sonrası Camel Yellow ne kadar oldu?

Temmuz zamlı 2 lira oldu

Tekel Bayileri Platformu (TBP) Başkanı Özgür Aybaş, Sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak bir sigara grubuna daha Temmuz ayında zam yapıldığını bildirdi. Aybaş’ın yaptığı açıklamaya göre yapılan sigara grubu Japan Tobacco International (JTI) grubu oldu. Bu grupta bulunan sigaraların fiyatları 2 TL arttı.

Temmuz ayı Camel Yellow ne kadar oldu 2022?

 Japan Tobacco International (JTI) grubunda en yüksek sigara fiyatı ise Camel Yellow ürününde oldu. Camel yellow 100 Sarmalık kıyılmış tütün ürünü 48 TL'ye yükseldi.