Terk Edilmiş (Forsaken) film fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Günümüzde insanların birçoğu film izleyerek zaman geçirmektedir. İnsanlar terk edilmiş filminin konusu ve yorumunu merak ediyorum. Terk Edilmiş filmi konusu, yorumu, analizi ve oyuncu kadrosu belli oldu.

Reklam
Reklam

Son dönemlerin en çok merak edilen konularından biri de terk edilmiş filminin konusu ve yorum olmaktadır. Günümüzde insanların birçoğu film izleyerek zaman geçirmektedir. İnsanlar terk edilmiş filminin konusu ve yorumunu merak ediyorum. Terk Edilmiş filmi konusu, yorumu, analizi ve oyuncu kadrosu belli oldu.

Terk Edilmiş Filmi Konusu Oyuncu Kadrosu İncelemesi

Film genellikle hepimizin alışkın olduğu bir tarzda başlıyor. Ancak sonrasında hiç beklemediğiniz şeyler karşınıza çıkacak. Geçmişinde yaşadığın şeyler yüzünden büyük pişmanlıklar yaşayan ve neredeyse hayattan pes edecek duruma gelen boynu bükük, garip bir adamın hayatı konu oluyor. İç savaş döneminde büyük bir buhran yaşayan dünya, o dönemde herkesi etkilemiştir. Film hem dünyanın hem de iç dünyanın sorunlarına eğiliyor.

Küçük bir kasabada geçen filmde karakterimizin sevimsiz tavırları görülüyor. Onun böyle olmasının sebebi aslında babasıdır. Annesi vefat etmiştir. Kasabada yaşananlar yüzünden babasıyla bir savaş yaşıyor.

Terk Edilmiş (Forsaken) Filminin Konusu Nedir?

Filmin alt Metin’de gerçekten günümüze ışık tutan önemli mesajlar yer alıyor. Ayrıca klasik bir westen filmi diyemeyiz. Gerçekten bilindiğini dışına çıkıyor. O oyuncu kadrosunun yanında senaryosu da oldukça başarılı işlenmiş. Ana karakterimizin içsel yolculuğu bizleri güzel bir hikaye ile karşılaştırıyor.

Filmdeki oyuncular şimdiye kadar birbirinden farklı senaryolar içerisinde bulundu. Ancak bu filmde gerçekten başarılı bir yapım ortaya koydular. Oyuncu kadrosunda ki oyuncuların kusursuz oyuncu yetenekleri gerçekten filmi izlenmeye değer kılmaktadır. Dizide duygusal ve mental çöküşler karşımıza çıkıyor. Film gerçekten bizi sürükleyen bir etkiye sahip olmasıyla beraber kaotik bir ortama götürüyor. Karakterimiz eskiden yaşadığı kasabaya geri dönüş yapıyor. Ancak burada yaşayan toprak patronları ile büyük bir kavgaya giriyor.

Terk Edilmiş (Forsaken) Oyuncu Kadrosu

Kiefer Sutherland John Henry Clayton

Donald Sutherland Reverend Samuel Clayton

Lex Cassar Tim Slade

Graeme Black Hank Plummer

Dave Trimble Mr. Parsons

Aaron Poole Frank Tillman

Michael Wincott Dave Tuner

Brian Cox James McCurdy

Chris Ippolito Bob Waters

İzlediğiniz daha önceki tüm westen filmlerini unutun. Terk edilmiş filmiyle beraber gerçekten yeni bir deneyim elde etmiş olacaksınız. Ayrıca izlediğimiz zaman zamanımız kesinlikle boşa gitmeyecek. Bu açıdan filmi kesinlikle izlemenizi tavsiye diyor ve filmin etkisinde kalmanızı diliyorum. Filmi ile ilgili ilginç bir yorum yapacak olursanız aşağıdaki yorum kısmına bizlerle paylaşabilirsiniz. Çünkü sizin yorumlarınız bizler için gerçekten önemliydi. Yorumlarınızı hem bizimle paylaşın hem de diğer misafirlerimiz de paylaşın.

terk edilmiş (forsaken) film terk edilmiş filmi