Terör saldırısı nedeniyle ertelenen Beşiktaş-Antalyaspor maçı ne zaman oynanacak?

TAKİP ET

Süper Lig'in 14 haftasında oynanması gereken Beşiktaş Antalyaspor maçı, İstiklal Caddesi'nde yaşanan terör saldırısı nedeniyle Güvenlik amacıyla ertelenmişti. Peki, Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman oynanacak?

Reklam
Reklam

Süper Lig'in 14 haftasında Beşiktaş Antalyaspor maçı İstanbul Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi'nde yaşanan terör saldırısı sebebiyle ertelenmişti. İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamanın ardından Türkiye Futbol Federasyonu bir açıklama yaparak güvenlik sebebiyle maçın farklı bir tarihe ertelendiğini duyurmuştu. Peki, ertelenen Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman oynanacak? Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zamana ertelendi?

Terör saldırısı nedeniyle ertelenmişti

Vodafone Park'ta 13 Kasım pazar günü oynanması gereken Beşiktaş Antalyaspor maçı Taksim'deki patlama sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmişti. Patlamanın ardından açıklama yapan TFF,  "İstiklal Caddesi'nde yaşanan patlama sonrasında TFF Yönetim Kurulu'nun yaptığı değerlendirme neticesinde, Vodafone Park'ta bu akşam saat 20:00'de oynanacak Beşiktaş-Fraport TAV Antalyaspor maçı ileri bir tarihe ertelenmiştir" sözlerine yer vermişti.

Ertelenen Beşiktaş Antalyaspor maçı hangi tarihte oynanacak?

Peki İstiklal ‘de yaşanan saldırı sonrasında ertelenen Beşiktaş Antalyaspor maçı hangi tarihte oynanacak? Türkiye Futbol Federasyonu Henüz yeni maç tarihine ilişkin bir açıklama yapmadı. Ancak Dünya Kupası maçlarının başlayacak olması sebebiyle maçın ileri bir tarihte oynanacağı tahmin ediliyor.