Tersane İstanbul nerede, nasıl gidilir? Tersane İstanbul kime ait? Survivor finali nerede yapılacak?

TAKİP ET

Survivor All Star 2022'de büyük final için nefesler tutuldu. Bu akşam ekrana gelen ve büyük bir heyecanla takip edilen yarı finalin ardından gözler büyük finale çevrildi. Yarı finalde 2 Survivor yarışmacısı daha şampiyonluk hayallerine veda etti ve 2 yarışmacı finalist oldu. Final koltuğuna oturan isimler Nisa ve Adem olurken son 3'e kalan Batuhan şampiyonluğa veda etti.

Reklam
Reklam

Survivor All Star 2022’de büyük final için nefesler tutuldu. Bu akşam ekrana gelen ve büyük bir heyecanla takip edilen yarı finalin ardından gözler büyük finale çevrildi. Yarı finalde 2 Survivor yarışmacısı daha şampiyonluk hayallerine veda etti ve 2 yarışmacı finalist oldu. Final koltuğuna oturan isimler Nisa ve Adem olurken son 3’e kalan Batuhan şampiyonluğa veda etti. Zorlu bir süreçten sonra yarı finale kadar çıkan yarışmacılar yarı finalde SMS oylamalarına göre büyük finale yükseldi. Batuhan ve Adem aldıkları oyunlarla yarı finali garantilemişti. Ayşe ve Nisa arasındaki mücadeleyi ise Nisa kazandı ve Ayşe şampiyonluğa veda ederek yarışmayı dördüncü tamamladı. Yarı finali canlı olarak ekrana gelen Survivor All Star 2022’de şimdi gözler büyük finale çevrildi. Peki, Survivor 2022 finali nerede yapılacak? Tersane İstanbul nerede, nasıl gidilir? Tersane İstanbul kime ait? Tersane İstanbul yol tarifi ve tüm detaylar…

Yarı Finalde Elenen İsimler

Survivor All Star 20222de zorlu bir sezon geride kalmaya hazırlanırken son 4’e kalan isimler Batuhan, Ayşe, Nisa ve Adem oldu. Adem ve Batuhan aldıkları oyunlarla yarı finali garantilemişti. Nisa ve Ayşe arasında geçen mücadeleyi kazanan isim Nisa oldu. Yarı finalde elenen Ayşe Yüksel, Survivor’ı dördüncü tamamladı. Yine büyük bir SMS yarışının ardından yarı finalde oylar kapandı ve finalist olan iki yarışmacının ismi Acun Ilıcalı tarafından canlı yayında açıklandı. Nisa ve Adem final koltuğuna oturan iki isim oldu. Batuhan ise yarı finalde şampiyonluğa veda ederek Survivor All Star 2022’yi üçüncü tamamladı. 

Survivor Finali Nerede 2022?

Survivor All Star 2022’nin büyük finali 30 Haziran Perşembe akşamı TV8 ekranlarından canlı yayınla aktarılacak. Nisa ve Adem’in final koltuğunda oturduğu Survivor All Star 2022’nin finali Tersane İstanbul’da gerçekleşecek.

Tersane İstanbul Nerede?

Tersane İstanbul Adresi: Kasımpaşa, Tersane İstanbul, Haliç Camii Kebir Mahallesi Taşkızak, Tersane Cd. No:5, 34440 Beyoğlu/İstanbul.

Tersane İstanbul’da Ne Var?

Survivor All Star 2022’nin yarı finali gerçekleştirilen ve büyük finalin de gerçekleşeceği Tersane İstanbul, eski adıyla Taşkızak Tersanesi. Sadberk Hanım Müzesi ve Kadın Kültürü Müzesi’nin yanı sıra sanat fuarları, sinema salonları ile İstanbul için adeta bir çekim merkezi olan Tersane İstanbul’da İstanbul’un tarihine ve kültürüne yakışan bir eser olarak öne çıkıyor.