Teşkilat Adem kim? Yavuz Bingöl kaç yaşında, nereli?

TAKİP ET

Teşkilat dizisi senaryosu ve oyuncu kadrosu ile izleyicilerin beğenisi topluyor. Bu kapsamda Teşkilat dizisi oyuncuları merak ediliyor. Dizide dikkat çeken oyunculardan biri Adem karakteri oluyor. Peki Yavuz Bingöl'ün canlandırdığı Adem karakteri kimdir? Yavuz Bingöl nereli, kaç yaşında? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Teşkilat dizisindeki oyuncular, diziseverler tarafından araştırılıyor. Teşkilat dizisinde merak edilen karakterlerden biri Yavuz Bingöl'ün canlandırdığı Adem oluyor. Peki Teşkilat Adem kimdir? Yavuz Bingöl kaç yaşında, evli mi?

Teşkilat Adem kimdir?

TRT1'in sevilen yapımlarından biri olan Teşkilat dizisinde dikkat çeken karakterlerden biri Ademdir. Adem, dizide Milli İstihbarat Teşkilatı ajanıdır. Geçmişte emekli olup köşeye çekilse de devlet aşağı olduğundan MİT'e desteğini her zaman sürdürür. Şimdilerde kendine ait bir tesbih dükkanı olan Adem, Türkiye'de ve Orta Doğu'da olanlardan haberdardır.

Serdar'ın abi dediği Seyhan birçok olayda Serdar'a yol göstermiş ve istihbarat desteği ile operasyonları tamamlamasına yardımcı olmuştur. Serdar'ın sürekli yanına geldiği Adem, Serdar'a deneyimlerini aktarmış ve onu yetiştirmiştir.

Yavuz Bingöl kimdir?

Yavuz Bingöl, 7 Ekim 1964 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Babası edebiyat öğretmeni annesi ise halk ozanı Şahsenem Akkaş'tır. İlkokulu Konya, İstanbul ve Ankara'da tamamlamıştır. Ortaokul öğrencisi olduğu yıllarda Ankara Devlet Konservatuarı sınavlarını kazanarak korno piyano bölümüne girmiştir.

1979'da eğitimini yarım bırakarak İzmir'e taşınan Yavuz Bingöl, 1983'te öğretmeninin çabaları ile müziğe yeniden döndü. Annesi ile sokak düğünlerinde çalarak albüm çıkartan Bingöl, zorunlu askerliğinin ardından 1986'da tekrar İzmir'e döndü. Aynı yıl evlendi ve evliliğinden Türkü Sinem adında bir kızı oldu.

yavuz bingöl kim teşkilat teşkilat adem teşkilat adem kimdir