Teşkilat Ceren ölüyor mu? Ezgi Eyüboğlu Teşkilat'tan ayrılacak mı?

TAKİP ET

TRT 1 ekranlarının gözde dizisi Teşkilat dan şok ayrılık geldi. Teşkilat dizisinin son fragmanı sonrası Ceren öldü mü soruları sıkça sorulmaya başladı. Ceren karakterine can veren Ezgi Eyüpoğlu diziden ayrılıyor mu? 2.sezonda Ezgi Eyüpoğlu'nun geri planda kalması izleyicilerinin gözünden de geçmedi. Teşkilat Ceren öldü mü? Ezgi Eyüpoğlu Teşkilat dizisine veda mı ediyor?

Reklam
Reklam

Ezgi Eyüpoğlu Teşkilat dizisinden ayrılıyor mu sorusu izleyiciler tarafından sıkça sorulmaya başladı. Bunun üzerine sevenleri araştırmaya başladı. 16 Ocak Pazar günü ekranlara gelecek yeni bölümün fragmanı kafaları karıştırdı. Teşkilat Ceren öldü mü? Serdar Ceren'in bulunduğu depoyu patlacak peki Ceren kurtulabilecek mi? İşte detaylar...


TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat oyuncularından olan Ezgi Eyüpoğlu diziden ayrılıyor mu? 16 Ocak günü yayınlanacak yeni bölümün fragmanı yayınlanmasıyla heyecanlar arttı. Teşkilat dizisinin 30. bölümünde Serdar artık Ceren’den devlete hiç bir fayda gelemeyeceği anlayacak ve Ceren’e “sana ayrılan sürenin sonuna geldik diyecek” Bakalım Ceren Serdar’ın ne demek istediğini anlayacak ve son anda o depodan canlı olarak çıkabilecek mi göreceğiz; ancak gerçek olan şu var. Ceren bu hafta veya önümüzde ki hafta ama bu aralar ölecek tabi ki hangi sahneden öleceğini senaristlerden hariç bilemeyiz.

Teşkilat 30.bölüm 2.fragman 

Teşkilat Ceren öldü mü Ezgi Eyüpoğlu diziden mi ayrıldı Teşkilat dizisinde şok ayrılık