Teşkilat dizisi Hulki kimdir? Nihat Altınkaya nereli ve kaç yaşında?

TAKİP ET

TRT 1 ekranlarında en çok izlenen diziler arasında yer alan Teşkilat dizisi eşsiz konusu dışında oyuncu kadrosu ile de izleyenlerin dikkatini çekmektedir. Biz de bu haberimizde sizler için Nihat Altınkaya kimdir? Teşkilat dizisinin Hulki 'si Nihat Altınkaya nereli ve kaç yaşında? Nihat Altınkaya hangi dizilerde yer aldı? gibi merak edilen soruların cevaplarını vereceğiz.

Reklam
Reklam

TRT 1 ekranlarında her hafta Pazar günleri ekran karşısına gelen Teşkilat dizisi hakkında pek çok bilgi izleyenler tarafından merak edilerek araştırılmaktadır. Dizide yer alan oyuncular da izleyiciler tarafından epey bir merak edilmektedir. Merak edilen oyuncuların arasında ise son zamanlarda oyuculuğu ile göz dolduran ve Teşkilat dizisinde Hulki karakteri ile karşımıza çıkan Nihat Altınkaya var. Peki Teşkilat Hulki kimdir? Nihat Altınkaya kimdir? Teşkilat dizisi Nihat Atınkaya kaç yaşında ve nerelidir? Nihat Atınkaya hangi dizlerde yer almıştır? Yakışıkl oyuncu Nihat Altnkaya 'nın ınstagram hesabı var mı? şeklinde yer alan bütün soruların cevaplarını sizler için araştırdık ve haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Teşkilat dizisi Hulki karakteri kimdir?
TRT 1 'in ilgi ile izlenen dizilerinden bir tanesi olan Teşkilat, eşsiz konusu dışında oyuncu kadrosu ile de epey bir dikkat ekmektedir. Dizide Hulki karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Nihat Altınkaya, hem dizide canlandırmış olduğu karakterini hem de diziyi anlatırken '' Benim oynadığım karakterim bir ajan, güçlü ve kuvvetli bir ajan. Ailesine oldukça bağlı ve aksiyonu da çok seviyor. Dizinin vazgeçilmezi diyebiliriz.. '' şeklinde anlatmaktadır. 

Teşkilat dizisinin Hulki 'si Nihat Altınkaya kim?
Yakışıklı oyuncu Nihat Altınkaya, 28 Eylül 1979 yılında Karabük 'te doğmuştur. İsmi tam olarak Nihat Alptuğ Altınkaya 'dır ve aslen de Rize 'lidir. İlköğretim, ortaöğretim ve lise öğrenimini Karabük 'te tamamladktan sonra Karabük Demir Çelik Lisesi Voleybol takımı ile Emlak Bankası Spor Kulübü 'nde voleybol oynamıştır. Yakışıklı oyuncu 1.88 metre boyundadır ve yaklaşık olarak 85 kilodur. Aynı zamanda da Terazi burcudur.
Özellikle de su sporlarına aşırı derecede ilgisi olan Altınkaya, Ayvalık 'ta bir gece kulübünde güvenlik görevlisi olarak bir süre çalışmıştır. Daha sonrasında ise İstanbul 'a taşnmış ve buradaki gece kulüplerinde çalışırken bir yandan da boks eğitimi almıştır. Fenerbahçe Boks Kulübü 'nde sporculuk yapmıştır. Oyunculuk yapmaya karar veren Nihat Altınkaya, Ekol Drama 'da oyunculuk eğitimleri almaya başlamıştır. Aralık 2010 yılında eşi İmre Altınkaya ile dünyaevine adım atmıştır ve çiftin bu evliliklerinden Melek ( 2012 doğumlu ) ile Ayşe ( 2013 doğumlu ) adında iki tane de kızları vardır. Yükek Sosyete, Kara Ekmek, Karadayı, Tozlu Yollar, Unutulmaz, Menekşe ile Halil, Dudaktan Kalbe ve Kurtlar Vadisi Pusu dizlerinde rol almıştır. Yakışıklı oyuncu şimdilerde ise Pazar günleri reyting rekorları kıran TRT 1 ekranlarının efsane dizisi olan Teşkilat 'ta oynamaktadır.  

Teşkilat TRT 1 Teşkilat dizisi Hulki kimdir? Nihat Altınkaya kimdir ve nerelidir?