Teşkilat dizisi nerede çekildi? Teşkilat dizisinin Libya sahneleri nerede çekiliyor?

TAKİP ET

TRT 1 ekranlarının en çok izleyici kitlesine sahip olan dizilerinden bir tanesi olan Teşkilat dizisi yine izleyenlerini ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Tabi doğal olarak da pek çok izleyen Teşkilat dizisi sahnelerinin nerede çekildiğini merak ediyorlar. Dizinin yayınlanan yeni bölümler ile birlikte izleyenler tarafından da Teşkilat 'ın çekimlerinin nerelerde yapıldığı da ilgi odağı olmaya devam ediyor. Teşkilat dizisi çekimleri nerede yapılıyor? sorusunun cevabını sizler ile paylaşacağız.

Reklam
Reklam

TRT 1 ekranlarının en çok izleyici kitlesine sahip olan dzilerinden bir tanesi olan Teşkilat dizisi yine izleyenlerini ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Teşkilat dizisinin nerede çekildiği de izleyenler tarafından sıkça merak edilerek araştırılmaktadır. Ekranların fenomen dizilerinden olan Teşkilat, Ankara 'nın pek çok ilçesinde çekimlerini gerçekleştirmektedir. İşte Teşkilat dizisinin çekimlerinin yapıldığı yerler..

Teşkilat dizisi çekimleri nerede yapılıyor?
Teşkilat dizisi, Başkent Ankara 'da çekilmektedir. Genellikle Ankara 'nın neredeyse bütün ilçelerinde çekimlerinin yapılacağı düşünülmektedir. Teşkilat dizis Keçiören, Akyurt, Altındağ, Polatlı, Sincan, Gölbaşı ve benzer daha pek çok ilçede çekilmektedir.

Teşkilat dizisi TRT 1 Teşkilat dizi çekimleri nerede yapılıyor?