Teşkilat dizisinde Halit ( Turgut Tunçalp ) kimdir?

TAKİP ET

Teşkilat dizisi oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekiyor. Dizinin yeni sezonuna yeni bir isim katılmıştı. Teşkilat dizisinde yer alan Halit karakteri araştırılmaktadır. Teşkilat dizisinde Halit ( Turgut Tunçalp ) kimdir? Bu haberimizde Teşkilat dizisinin Halit karakteri hakkında detayları sizler için derledik. İşte Teşkilat dizisinin Halit karakterinin detayları...

Reklam
Reklam

Teşkilat  dizisinin oyuncuları ve rolleri merakla araştırılıyor. Turgut Tunçalp, Halit'e Teşkilat dizisinde hayat vermiştir. Peki Turgut Tunçalp kimdir?

Turgut Tunçalp

Turgut Tunçalp, Teşkilat dizisinin ikinci sezonunda tüm dengeleri alt üst eden Başkan Halit rolünü oynayacak. Ekibin yeni lideri olarak atanan ve istihbarat sektörünün efsanelerinden biri olan Başkan Halit, soğuk tavrı, profesyonelliği ve mükemmeliyetçi yapısıyla ekip üyelerine meydan okuyacak.Başarılı oyuncu bu zamana kadar birçok yapımda yer aldı. Oynadığı karakterlerle dikkatleri çekmiştir. Başarılı bir kariyeri olan Tunçalp, TRT1'deki dizide yer alacak. Dizide Ekibin yeni lideri olarak görev yapacak.

Turgut Tunçalp 12 Mayıs 1976'da Sakarya'da doğdu.Oyuncu, Aralık 2014'te TRT 1'de başlayan Diriliş: Ertuğrul dizisinde Selçuklu komutanı "Afşin Bey" rolünü oynadı.2017 yılında Çukur dizisinde Kasım Helvacı karakterini canlandırmıştır. 2019'dan 2021'e kadar "Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinde Haşmet Façalı'yı canlandırdı. Şu anda Teşkilat dizisinde yer almaktadır. 

Teşkilat Halit Başkan Teşkilat Halit kimdir? Turgut Tunçalp