Teşkilat dizisinde hangi oyuncular yer alıyor? Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosu

TAKİP ET

Teşkilat dizisi TRT1'in en fazla izlenen dizileri arasında yerini almaktadır. Teşkilat dizisi her Pazar günü yeni bölümüyle seyirciyle buluşuyor. Teşkilat dizisinin 2.sezonu devam etmektedir. Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosu araştırılmaktadır. Teşkilat dizisinde hangi oyuncular yer alıyor? Bu haberimizde Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosunu sizler için derledik. İşte Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosu...

Reklam
Reklam

TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Teşkilat, 7 Mart 2021 Pazar günü ilk bölümüyle seyirciyle buluşmuştu. Televizyon ekranlarının sevilen dizisi her Pazar TRT1'de ekranlara geliyor. Dizinin oyuncu dikkat çekmektedir. Teşkilat dizisinde hangi oyuncular yer alıyor?

Teşkilat dizisi

İsimsiz kahramanların hikayesi Teşkilat dizisiyle ortaya çıkıyor. Gerçek olaylar ve dökümanlar incelendi ve diziye aktarılmaya çalışıldı. Türk Milli İstihbaratı'nın  başarılı hikayeleri dizide aktarılmaktadır. Dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor;

Deniz Baysal Yurtçu

ZEHRA

Mesut Akusta

METE

Ezgi Eyüboğlu

CEREN

Tuncer Salman

HAKKI

Ezgi Şener

PINAR

Nihat Altınkaya

HULKİ

Serdar Yeğin

UZAY

Ahmet Uğur Say

GÜRCAN

Yavuz Bingöl

ADEM

Turgut Tunçalp

HALİT

Gürkan Uygun

YILDIRIM

Hakan Boyav

TÖVBEKAR

Çağlar Ertuğrul'un hayatı

Çağlar Ertuğrul, 5 Kasım 1987'de İzmir Karşıyaka'da doğdu. 2005 yılında Bornova Lisesi'ni bitirdi. 2011 yılında Koçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Tiyatro ile burada tanıştı.

İlk çıkışını 13 Nisan 2009'da Koç Üniversitesi'nde "Romeolar ve Julietler" adlı bir oyunda yaptı. Daha sonra çeşitli oyunlarda sahneye çıktı. Çeşitli komedi tarzlarında komik videolar paylaştığı kendi Youtube kanalı var. 2012 yılında Alper Çağlar'ın yönettiği Dağ adlı askeri filmde rol aldı. Filmde Çağlar Ertuğrul'a Ufuk Bayraktar eşlik ediyor. Bu filmde oynadıktan sonra geniş çapta tanındı. Ardından "Bana Masal Anlatma" filminde rol aldı. "Medcezir", "Benim İçin Üzülme" ve "Afili Aşk" gibi bazı dizilerde rol almıştır.

35 buçuk sanat kolejinde eğitim gördü. Bir süre sonra reklamlarda boy göstermeye başladı.

Teşkilat dizisi Teşkilat dizisi oyuncu kadrosu