Teşkilat dizisinde iki ayrılık birden! Kemik kadrodan usta oyuncular gidiyor, bu ayrılıklar çok üzecek!

TAKİP ET

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Teşkilat dizisinden izleyenleri üzecek haberler gelmeye devam ediyor. Dizinin Ceren'i Ezgi Eyüpoğlu'nun ardından kemik kadrodan iki isim daha veda etmeye hazırlanıyor. Bu ayrılıklar izleyenleri kahredecek.

Reklam
Reklam

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Teşkilat 29 Mayıs tarihinde sezon finali yaparak ekranlara ara vermeye hazırlanıyor. Teşkilat dizisinin sezon finali öncesinde üzücü haberler de peş peşe geldi. Geçtiğimiz günlerde dizide Ceren karakterine hayat veren Ezgi Eyüboğlu senaryo gereği ölerek veda etmişti. Teşkilat dizisinde yaprak dökümü sezon finaline kadar devam edecek. Dizinin sevilen isimlerinden iki usta oyuncu daha sezon finali öncesinde veda edecek.

TRT 1 ekranlarında başrollerini Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Turgut Tunçalp, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Atılay Uluışık, Tuncer Salman ve Hakan Boyav gibi isimlerin paylaştığı Teşkilat dizisi Mayıs ayında sezon finali yaparak ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Bu hafta bayram dolayısı ile ekranı ara veren ve tekrar bölümü ile izleyici karşısına çıkan Teşkilat dizisinin yeni bölümü 8 Mayıs tarihinde yayınlanacak. Teşkilat dizisi bu hafta 48. bölümü ile ekranlara gelirken sevilen dizide yakında iki ayrılık birden yaşanacak.
 

Teşkilat dizisinde yaprak dökümü devam ediyor


Yayınlanan her bölümü ile izlenme rekorları kıran Teşkilat dizisi Mayıs sonunda sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz haftalarda önce Mesut Akusta ardından da Ezgi Eyüboğlu diziye veda etmişti. Ancak bu ayrılıklar son olmadı. Teşkilat dizisinde yakında iki ayrılık birden yaşanacak. Dizide Hakkı dayı karakterine hayat veren Tuncel Salman ve Tövbekar karakterine hayat veren Hakan Boyav yakında ayrılacak. İki oyuncunun sezon finali öncesinde diziye veda edeceği öğrenildi.

 

Teşkilat dizisi ne zaman sezon finali yapacak 2022?


TİMS&B yapımcılığı ile TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi her hafta reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Teşkilat dizisinin sezon finali tarihi de merakla bekleniyordu. Nihayet Teşkilat sezon finali tarihi belli oldu. Teşkilat dizisi 29 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak olan bölümü ile ekranlara veda edecek.