Teşkilat dizisinde Mete karakteri kimdir? Mesut Akusta kimdir?

TAKİP ET

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine topladı. Birçok seyirci Teşkilat dizisinde Mete karakterini merak etti. Teşkilat dizisinde Mete karakterini Mesut Akusta canlandırmaktadır. Peki Teşkilat dizisinde Mete karakteri kimdir? Mesut Akusta kimdir? detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

TRT 1 ekranlarının Pazar günleri yayınlanan sevilen dizisi Teşkilat hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine topladı. Birçok seyirci Teşkilat dizisinde Mete karakterini merak etti. Teşkilat dizisinde Mete karakterini Mesut Akusta canlandırmaktadır. 

Teşkilat dizisinin Mete karakteri kimdir?
Teşkilat dizisinde ki Mete karakteri Milli İstihbarat Teşkilatı bünyesinde kurulan bir ekibin başkanıdır. Ekipte bulunan üyeleri bir araya getirir. 

Mesut Akusta kimdir?
22 Şubat 1964 tarihinde Konya'da doğan Mesut Akusta, ilköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimlerini Ankara'da almıştır. Edebiyat ve Sanat fakültesinde okumuş olan Mesut Akusta, Ankara'da çocuk oyunlarıyla tiyatroya başlamıştır. 1992 yılında Hadi Çalan Yedi Tepe tiyatro oyuncularına katılan Mesut Akusta, daha sonra Cahide oyunu ile Fehim Paşa Konağı, Atları da Vurdular ve Şerefe Yirminci Yüzyıl isimli müzakerelerde yer almıştır. Yanlış Saksının Çiçeği filmi ile sinema hayatına başlayan Mesut Akusta, Her Şey Çok Güzel Olacak, Eylül Fırtınası, Filler ve Çimen isimli filmlerde de rol almıştır. 2019 yılında vizyona giren 7. Koğuştaki Mucize filmindeki rolüyle dikkatleri üzerine çeken Mesut Akusta, Esra Erol'un görümcesi olan Şafak Özbir ile evlenmiştir. 

Mesut Akusta'nın  rol aldığı dizi ve filmler 

Teşkilat

Babil 

7. Koğuştaki Mucize 

Yüzleşme 

Börü 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Ölene Kadar 

Yıldızlar Şahidim

Köroğlu

Kanlı Postal

Karagül

Ay Tutulması

Ezel

Umut

Kurtlar Vadisi Pusu

İpsiz Recep

Sessiz Fırtına

Karagümrük Yanıyor

Çocuklar Ne Olacak

Kurşun Yarası

Benimle Evlenir Misin?

Güz Gülleri

Her Şey Çok Güzel Olacak

Affet Bizi Hocam

Deli Yürek- Burhan

Son Söz Sevginin 

Teşkilat Teşkilat Mete kimdir Mesut Akusta kimdir