Teşkilat dizisinde resmen başrol kıyımı yaşanıyor! Başrol oyuncusunun vedası hüngür hüngür ağlatacak! Tüm ekip şokta

TAKİP ET

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat 46. bölüm ile bu hafta izleyici karşısına çıkacak. Adım adım sezon finaline doğru ilerleyen teşkilat dizisinde bu bölüm resmen izleyiciyi hüngür hüngür ağlatacak. Çünkü Teşkilat dizisinin başrol oyuncularından biri diziye veda ediyor. Bu veda tüm ekibi olduğu gibi izleyiciyi de yıkacak.

Reklam
Reklam

TRT 1'de 2. sezonu ile yayınlanan ve her hafta izleyenleri ekran başına kilitlemeyi devam eden Teşkilat dizisinde bu pazar akşamı başrolü ayrılığı bölüme damga vuracak. Her bölümde aksiyon sahneleri nefes kesen Teşkilat dizisinde gözyaşları adeta sel olup akacak. Daha önce Mesut Akusta ve Ezgi Eyüboğlu'nun vedası ile herkesi üzen Teşkilat dizisinde bir başrol daha gidiyor. Ekibe özel olarak seçilen oyuncu bu hafta ölerek diziye veda ediyor. Sadece ekip değil izleyiciler de bu veda ile birlikte gözyaşlarına boğulacak gibi görünüyor. Çünkü kadronun en sevilen ismi gidecek.

Teşkilat dizisinde resmen başrol kıyımı yaşanıyor! Başrol oyuncusunun vedası hüngür hüngür ağlatacak! Tüm ekip şokta!

TRT 1'de başrollerini Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Turgut Tunçalp, Gürkan Uygun, Ezgi Şenler, Nihat Alptuğ Altınkaya, Serdar Yeğin, Tuncer Salman, Nil Günal ve Uğur Say gibi isimlerin paylaştığı Teşkilat dizisi 2. sezon ile de izlenme rekorları kırıyor. Ancak bu hafta Teşkilat dizisinde apayrı bir bölüm ekranlara gelecek. Son zamanlarda başrol oyuncularının vedası ile çok konuşulan teşkilat dizisinde bu hafta bir başrol daha diziye veda ediyor. Mesut Akusta ve ardından Ezgi Eyüboğlu'nun ayrıldı diziden ekibin en gözde isimlerinden biri daha ayrılacak.

Bu ayrılık gözyaşlarına boğacak

Teşkilat dizisinde önce Mesut Akusta'nın ayrılığı ardından da sevilmeyen bir karakter olsa bile Ezgi Eyüboğlu'nun vedası olay olmuştu. Ancak bir veda daha geliyor ve bu defa izleyicilerin gözyaşları sel olup akacak. Dizinin sevilen karakterlerinden olan Hakkı dayı ya hayat veren Tuncer Salman bu hafta ekrana gelecek olan bölümle veda edecek. Teşkilat 46. bölümde hem ekip hem de izleyiciler ekran başında hüngür hüngür ağlayacak. Hakkı dayının ölümü tüm dengeleri değiştirecek ekipte adeta bu veda ile birlikte alt üst olacak.

Yeni vedalar yolda

Üstelik Teşkilat dizisinde ayrılıklar Hakkı dayının ölümü ile de sınırlı kalmayacak. Dizinin sevilen karakterlerinden Tövbekar’a hayat veren Mutlu olunca Hakan Boyav da ilerleyen günlerde diziye veda edecek. Önce Hakkı dayının ölümü ardından da Tövbekar’ın vedası ile birlikte tüm dengeler değişecek ekip yeniden şekillenecek. Teşkilat dizisinde özel seçilmiş ekibin içine Hakkı dayının oğlu Barış’ın da gelecek sezonda katılması bekleniyor. Bildiğiniz üzere Barış geçtiğimiz günlerde Tövbekar’ın desteği ile birlikte MİT’e girmişti. Barış'ın yeni sezonda Özel seçilmiş ekiple birlikte görevleri gitmesi bekleniyor. Hakkı Dayı ayrılığı da bu nedenle yaşanmış olabilir, ekibe taze bir kan eklenecek.